Zülfikar sonuçtan memnun değil

Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch MSM6M810 Blender: Beklentileri Karşılamayan Performans

31 Mayıs 2024 09:43
Zülfikar'ın Teşekkür Mesajı
“Servis desteği ve hizmetlerinden memnunuz. Teşekkürler...”

MSM6M810 - Serie 6 El Blenderı Ergomaster 1200 W Paslanmaz Çelik Bosch el blender'ı aldık, en iyisi ve güçlüsü diye bunu tercih ettim. Fakat ürünü fişe takıp baktığımda çalışıyor ama ürün parçalama yapmıyor. Lahana çorbası yapamadık, domates salçası yapamıyor. Genelde parçalı ürünleri ufalama ve parçalama konusunda çok yetersiz. Başarısız. Fakat sitede tanıtım reklamı ve anlatımlar hiç de öyle değil. Gerçeği yansıtmamaktadır. Servise gittim, bana bunu sulu çorbalar için kullanabilirsiniz, amacı bu dediler. Zaten sulu olan bir çorbayı neden parçalamak isteyelim, çırpıcı değil ya bu. Ürün deneyimlerinde başka sitelerde kullanıcı yorumları beğeni alıyor ama anlamadım ya bu cihaz sorunlu ya da onlar sallıyor.

31 Mayıs 2024 10:10 (Şikayetten 26 dakika sonra)

03 Haziran 2024 20:53

Servis desteği ve hizmetlerinden memnunuz. Teşekkürler...

Oya

Ben de alalı 2 ay oldu ama buradaki yazılan gibi performansı kötü. Yarım saat uğraşıyorum çorba da kalıntı kalıyor. En ucuz ürün bile 5 dakikada hallediyor.

Zülfikar

Merhaba, Şikayetimize cevap verdik servis bizleri ikna etti, ürün sadece katı olmayan ürünler için kullanılabiliyor. Maalesef ürün alırken yanlış seçim yapmışız, katı ürün parçalayabilecek olan daha düşük güç ve fiyatta olan farklı marka ürün olmalıydı. İkinci bir maliyet fazla geleceğinden ürünün kahrına katlanıyoruz. Hakını yemeyeceğim ürün sağlam tabiri caiz taş gibi ama faaliyet öyle değil. Teşekkür ederim aynı fikirde olduğunuz için.

Derya
17 Aralık 2024 18:56