Derya
17 Aralık 2024 18:56

Bosch küçük ev aletlerinde mutfak grubunda "10 yıl motor garantisi" verdiği için, yeni doğan bebeğimin ek gıda sürecinde en çok ihtiyacım olacak blender seti için hiç düşünmeden bu markayı tercih etmiştim. (Model Serie 6 El Blenderı Ergomaster 1200 W MSM6M874). Uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğim çok iyi bir blender seti aldığımı düşünürken üstelik fiyatı da yüksekti, daha 1 ay dolmadan blender'ın esas parçası 4 bıçaklı başlık bozuldu. O kadar titizlikle kullanırken 1 ay içinde Alman devi nasıl bozulur anlam veremedim. Servis kaydı açtım, 30 Kasım'da eve gelen yetkili direkt bıçaklı parçanın bozuk olduğunu ve garanti kapsamında yeni parça geleceğini söyledi. Stokta olmadığını ama en geç 1 hafta içinde ulaşacağını bildirdi ve gitti. Gidiş o gidiş, kaç defa müşteri hizmetlerini aradım, kayıt bıraktım 20 gün olacak kimse dönüş yapmıyor. Süreç hakkında zaten ne bir mail, SMS sıfır bilgilendirme. Nerede kaldı bu parça? Türkiye stoğunda yok diyelim bugüne kadar Almanya'dan kaç kez gelmesi gerekirdi? İstanbul'dayız sonuçta dağ başında değil. Bu ne kadar kötü bir müşteri deneyimi? Yedek parça/servis konusunda sınıfta kaldı. Ürüne olan güvenim zaten sarsıldı, tam bir hayal kırıklığı 1 ay içinde bozulması nedir? Bozuk ürün mü satıldı anlayamıyorum. Bu 20 günlük süreçte komşumdan aldım hep bebeğime ek gıda yaparken günde 3 kez minimum. Nasıl yıprandım ve mağdur oldum. Anlatmaya çalıştım ama kimse ilgilenip dönmüyor. Psikolojimi bozdular. Daha iyi markadan hem de daha ucuza yeni blender alacağım bunun Bosch'un ne yedek parçasını bekleyecek tahammülüm kaldı, ne de yeni bir Bosch marka ürüne güvenim kaldı. Mağdurum, acilen iadesini talep ediyorum.

18 Aralık 2024 09:45 (Şikayetten 14 saat sonra)

Kamil
Kamil

Merhaba ürünü internetten mi? Aldınız Kutu daha önce açılmış mıydı? Bir de şu an ne durumda değişim oldu mu?

Dünya sonuçtan memnun

Dünya
02 Eylül 2025 17:05
"Tarafıma yeni ürün gönderildi sorun çözüldü teşekkür ediyorum."
aldigim-blender-iki-kez-arizalandi-servis-sorunu-cozemedi-guvenim-sarsildi-1.jpg
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Zafer
18 Şubat 2025 09:29