Farzat
30 Haziran 2024 17:18

Bosch marka ds38 Vario 3100w kazanlı ütü aldım yıllar önce ve gayet iyi çalışıyordu. Fakat son 1 ayda tam buhar üretecek noktaya gelince kapanıyor. Servisi aradım, gelip baktılar, ancak artık üretimi olmadığı ve yedek parçası bulunmadığı söylendi. Bu ürün satılıyorken 10 yıl yedek parça temin garantisiyle satılıyor.

Evdeki tüm beyaz eşyam Bosch ve firmaya güvenip ütüyü de aldım. Basit bir rezistans parçası için komple ütüyü çöpe mi atacağım! Kaldı ki ürün halen satılıyor: https://www.hepsiburada.com/bosch-tds383112h-buhar-istasyonu-utu-pm-evado376083 şikayetçiyim, en kısa sürede problemin çözülmesini istiyorum. Farzat b**.

01 Temmuz 2024 09:52 (Şikayetten 16 saat sonra)

Kübra
Kübra

Merhaba bende de aynı ütü var alttaki kireç çubuğunu çıkarabiliyor musunuz?

Ömer sonuçtan çok memnun

Bosch Ds38 Vario Ütü Arızası

Ömer
18 Eylül 2023 18:46
"Genel Müdürlükten arayan arkadaşların ilgilendiler gerekli tamir ve tedarik için uğraştılar maalesef emektar ütüme çare bulamadık ve son çözüm olan para iadesini tercih etmek zorunda kaldık. İlgi ve alakalarından ötürü genel müdürlük çalışanlarına teşekkürlerimi iletirim. Bosch markasını boş bir marka olmadığını bilakis hoş bir marka olduğunu her zaman ki gibi gösterdiler var olsunlar."
Fatih sonuçtan memnun

Fatih
10 Ekim 2024 21:54
"Arızalı ürünün parası iade edildi ama çok düşük miktarda ödeme yapıldı. Yaşadığımız ülkede eflasyon çok yüksek olduğundan ödedikleri ücret ütü almıyor ancak ilgilenmeleri ve olayın üzerine düşmeleri beni sevindirdi. Teşekkürler..."

Fırat
26 Kasım 2024 13:45