Çağlan sonuçtan çok memnun

Bosch Derin Dondurucu Şikayetim

15 Eylül 2024 23:36
Çağlan'ın Teşekkür Mesajı
“Özellikle Bosch genel müdürlüğündeki oguzhan beye ilgisinden ötürü teşekkür ederim”

Bosch bayisinden 30.08.2024 tarihinde GSN54VWEON marka derin dondurucu aldım. 2.09.2024 tarihinde kurulum yaptılar. Cihaza işim düşmediğinden 6.09.2024 tarihinde çalıştırdım. Sesinin fazla olduğunu yan odadan duyulduğunu 3 gün sonra servisi arayıp bakım talep ettim. Servis çalışanı yüksek sesle çalışıyor dediğimde nasıl bir ses, takır takır, tokur tokur, tıkır tıkır mı diyerek dalga geçti. Sizin dolapta muhtemel arıza yok, servis geldiğinde sizden 470 lira para talep edecek, arıza kaydı oluşturmayalım dedi. Sonra ısrar etmeme binaen arıza kaydı açıldı. Servis geleceği gün aradıklarında dolabın nasıl bir sorunu olduğu soruldu, anlatmamla birlikte bana elimizde desibel ölçer yok, dolabınız 3 kademede çalışıyor. Zaten siz yüksek ses algılıyorsunuzdur dendi ve servis kaydı iptal edildi. Buzdolabımın da aynı desibelde çalıştığını ve aynı marka olduğunu söyledim, kale alınmadım. Şimdi ne yapmam lazım.

16 Eylül 2024 11:32 (Şikayetten 11 saat sonra)

18 Eylül 2024 16:49

Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
10 Haziran 2024 20:45
Adnan sonuçtan çok memnun

Adnan
07 Şubat 2024 07:59
"Öncelikle ürün tercihimi Bosch markasından yaptığım için mutlu olmuş durumdayım. Şikayetime kulak verip dikkate alıp problemi çözmek için konuyu takip eden öncelikle Bosch ailesine, beni Bosch genel merkezden defalarca arayan Peren Hanım'a çok çok teşekkür ederim. Onun Sayesinde servis gelip ilgili servis fişini düzenledi ve süreç başladı."
Bosch Markası Bayii Ve Servis Sorunu

3 Aylık Bosch Derin Dondurucu Çalışmıyor.

Murat
31 Temmuz 2024 00:39
3 Aylık Bosch Derin Dondurucu Çalışmıyor.
Tekin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Marka Derin Dondurucu Mağduriyeti

Tekin
01 Ekim 2024 09:52
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Marka Derin Dondurucu Ses Şikayeti

Halil