Halil sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Marka Derin Dondurucu Ses Şikayeti

01 Ağustos 2024 16:38

Bosch markasından aldığım derin dondurucuyu 27 Temmuz 2024 Tarihinde kurulum ekibi kurmuştur. Kurulum sonrasında cihazın çalışmasında motor sesinden ayrı uğuldama ve kazıma sesi ( metal törpüleme sesi ) gibi ses olduğunu fark ettim. Cihazın kapağını açıldığı zaman sesin rahatsız edici bir boyutta olduğu fark ediliyor. 28 Temmuz günü Bosch müşteri ilişkileri arayarak durumu anlattım. Arkadaşlar gelip inceledikten sonra ses ile ilgili olarak merkez ile görüşeceklerini ifade ettiler. Müşteri ilişkilerini aradığımda kayıtların olmadığını ve kayıt almak için ekip göndereceklerini ifade ettiler. Ekip gelmiş ses kayıtlarını almış, bende bulunan ses kayıtlarını da gönderdikten sonra, müşteri ilişkileri ile görüştüğümde teknik departmanın inceleyeceğini ifade ettiler. Başka markaların derin dondurucusu incelediğimde ve aldığım dondurucunun muadilini incelediğimde böyle bir sesin olmadığını fark ettim. Cihazımın iadesi veya değişimi için görüşmüştüm. Fakat müşteri ilişkilerini aradığımda benim ile irtibata geçen Hanımefendi ile görüşemiyorum. Bana mesajımı ilettiklerini dönüş sağlanacağını ifade ediyorlar. Ses kayıtları da ektedir.

01 Ağustos 2024 16:43 (Şikayetten 5 dakika sonra)

02 Ağustos 2024 10:43

Dün akşam (01/08) doğru müşteri ilişkileri tarafından aramadım. Benimle ilgilenen asistanın olmadığı yerine başka biri bakacağını ifade ettiler. Şu ana kadar dönüş olmadı. 25 Temmuzdan beri müşteri ilişkileri kaç defa aramama rağmen kayıt olarak bir kayıt gözüktüğü de ayrı bir muamma yasal süre olan 7 iş gününü bu yöntemle geçirmek isteniyor galiba. Müşteri ilişkileri çözüm odaklı olmak yerine oyalıyorlar galiba. Robert Bosch güven sözünün hiçbir kıymetinin olmadığı ortaya çıkıyor gibi hissediyorum

Tubanur
Tubanur

Merhabalar sorununuz ne şekilde çözüme ulaştı acaba iki gün önce aldığım aynı model dondurucu aynı sesler varda nasıl bir yol izlemeliyim bana seslerin ilk zamanlarda dolap soğutana kadar normal olduğu söylendi

Ahmet
Ahmet

Aynı sorun bende de. Mayıs 2025 de satın aldım N11 üzerinden. Arkadaşımda da aynı ürün mevcut yatak odasında hiç ses yok. Servis çağırdım normal dedi gitti zamanla ses gider yeni cihaz dedim kaç ay oldu arada rüzgar sesi gibi ses yapıyor. Bosch yetkilisi ile sivilde denk geldim anlattım durumu. Kompresör değişmesi gerektiğini söyledi. Fabrika çıkışlı çok denk geliyoruz dedi bu duruma. Servis yapmaz mhkm başvuru yapacağım

Tekin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Marka Derin Dondurucu Mağduriyeti

Tekin
01 Ekim 2024 09:52
Çağlan sonuçtan çok memnun

Çağlan
15 Eylül 2024 23:36
"Özellikle Bosch genel müdürlüğündeki oguzhan beye ilgisinden ötürü teşekkür ederim"
Adnan sonuçtan çok memnun

Adnan
07 Şubat 2024 07:59
"Öncelikle ürün tercihimi Bosch markasından yaptığım için mutlu olmuş durumdayım. Şikayetime kulak verip dikkate alıp problemi çözmek için konuyu takip eden öncelikle Bosch ailesine, beni Bosch genel merkezden defalarca arayan Peren Hanım'a çok çok teşekkür ederim. Onun Sayesinde servis gelip ilgili servis fişini düzenledi ve süreç başladı."
Bosch Kategorileri