Bosch Çamaşır Makinesi Sorunu Çözülmüyor

11 Aralık 2024 16:546.889
Murat'ın Teşekkür Mesajı
Genel müdürlük yetkilisi sayesinde ve fabrikadan gelen teknik personelin bilgisi vesilesi ile çözüldü Sultanbeyli yetkili servisi bilgisiz ve yetersiz bölge servisi geliştirilmeli. Genel müdürlük yetkililerine teşekkür ederim.

WGA142X1TR/01 kodlu çamaşır makinesi, garanti süresi içinde defalarca arıza yaptı. Son üç ayda, servis personelinin yanlış kararları ve tespitleri nedeniyle gereksiz yere yanlış parçalar değiştirildi ve şikayet giderilemedi. 15-20 gün önceki servis talebimizde, servis personeli bu üründe fabrikasyon bir hata olduğunu, ne yapılırsa yapılsın sorunun çözülemeyeceğini sözlü olarak beyan etti. Biz de müşteri hizmetlerine bu durumu özetleyerek değişim talebinde bulunduk. Müşteri hizmetleri çağrı merkezi çalışanı, son kez bir servis yönlendireceğini, ürünü yetkili servise götürüp çamaşır makinesinin kazanını değiştireceğini, sorunun çözülmediği takdirde ürünün değişimini yapacağını belirterek servis gönderdi. Ürün yetkiliye gidip geldikten sonra, şikayet edilen ses düzelmemekle birlikte bir de titreşim sorunu eklendi. Üründe, ekteki videolarda göreceğiniz üzere ciddi bir ses mevcut olup, evimizin içerisinde sanki bir sanayi dükkanıymış gibi belli bir tahammül seviyesinden sonra işkenceye dönen bu cihazın, gönderilen yetkili servis personelinin çözüm olarak ya makineyi 3-4 kg yük ile çalıştırmamız gerektiğini ya da psikolojik olarak takılmamamız gerektiğini söyledi. Ekteki videoları izledikten sonra cevabı siz değerli yönetici ve yetkililerin inisiyatifine bırakıyorum.
Bosch servisinin çözemediği soruna çözüm bulmanızı istiyorum. Evinde her Bosch marka çamaşır makinesi olan gerçekten bu sesi çekmek zorunda değil.

2 Destek
11 Aralık 2024 16:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Aralık 2024 20:58

Çamaşır Makinesinde Kısa Sürede Yüksek Maliyetli Ana Kart Arızası

Keziban
Keziban
30 Temmuz 2025 11:225.462

Bosch marka WGA142X1TR/33 model çamaşır makinesi kullanıyorum. Makineyi yaklaşık üç buçuk yıl önce satın aldım ve bu sür...

1 Destek

Tümünü Gör
Bosch Kapak Patlaması Sorunu!

Bosch KapakPatlaması Sorunu!

Serap
Bosch Çok Pişmanım, Sorun Çözülmüyor

Bosch ÇokPişmanım, Sorun Çözülmüyor

Ayşe
Bosch 10 Kg Çamaşır Makinesi Sıkma Sorunu!

Bosch 10 KgÇamaşır Makinesi Sıkma Sorunu!

Sümeyra
Bosch Çamaşır Makinesi Çürümesi

Bosch ÇamaşırMakinesi Çürümesi

Derya
Bosch Çamaşır Makinesi Boya Kabarma Ve Paslanma

Bosch ÇamaşırMakinesi Boya Kabarma Ve Paslanma

Özge
Bosch Serie 4 Çamaşır Makinesinde Sarsıntı Ve Ürün Değişimi Talebi!

Bosch Serie 4Çamaşır Makinesinde Sarsıntı Ve Ürün Değişimi Talebi!

Amine

Öne ÇıkanKonular