Murat sonuçtan memnun

Bosch Çamaşır Makinesi Sorunu Çözülmüyor

11 Aralık 2024 16:54
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Genel müdürlük yetkilisi sayesinde ve fabrikadan gelen teknik personelin bilgisi vesilesi ile çözüldü Sultanbeyli yetkili servisi bilgisiz ve yetersiz bölge servisi geliştirilmeli. Genel müdürlük yetkililerine teşekkür ederim.”

WGA142X1TR/01 kodlu çamaşır makinesi, garanti süresi içinde defalarca arıza yaptı. Son üç ayda, servis personelinin yanlış kararları ve tespitleri nedeniyle gereksiz yere yanlış parçalar değiştirildi ve şikayet giderilemedi. 15-20 gün önceki servis talebimizde, servis personeli bu üründe fabrikasyon bir hata olduğunu, ne yapılırsa yapılsın sorunun çözülemeyeceğini sözlü olarak beyan etti. Biz de müşteri hizmetlerine bu durumu özetleyerek değişim talebinde bulunduk. Müşteri hizmetleri çağrı merkezi çalışanı, son kez bir servis yönlendireceğini, ürünü yetkili servise götürüp çamaşır makinesinin kazanını değiştireceğini, sorunun çözülmediği takdirde ürünün değişimini yapacağını belirterek servis gönderdi. Ürün yetkiliye gidip geldikten sonra, şikayet edilen ses düzelmemekle birlikte bir de titreşim sorunu eklendi. Üründe, ekteki videolarda göreceğiniz üzere ciddi bir ses mevcut olup, evimizin içerisinde sanki bir sanayi dükkanıymış gibi belli bir tahammül seviyesinden sonra işkenceye dönen bu cihazın, gönderilen yetkili servis personelinin çözüm olarak ya makineyi 3-4 kg yük ile çalıştırmamız gerektiğini ya da psikolojik olarak takılmamamız gerektiğini söyledi. Ekteki videoları izledikten sonra cevabı siz değerli yönetici ve yetkililerin inisiyatifine bırakıyorum.
Bosch servisinin çözemediği soruna çözüm bulmanızı istiyorum. Evinde her Bosch marka çamaşır makinesi olan gerçekten bu sesi çekmek zorunda değil.

profile profile
11 Aralık 2024 16:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Aralık 2024 20:58

Çamaşır Makinesinde Kısa Sürede Yüksek Maliyetli Ana Kart Arızası

Keziban
30 Temmuz 2025 11:22
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sonrası Kısa Sürede Arızalanan Bosch Çamaşır Makinesi Ve Yüksek Onarım Ücreti

Bülent
22 Eylül 2025 12:22
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesinde İlk Ayda Ana Kart Arızası Ve Ürün Değişimi Talebi

Halil