Bosch Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı: Sıkma Sorunu Ve Servis Çözümsüzlüğü

Yasemin
09 Aralık 2024 09:23

29.12.2023 tarihinde Hepsiburada online alışverişten Bosch Çamaşır makinesi siparişi verdim. Ürün 12/01/2024 tarihinde geldi ve darbeli olunca geri iade alındı ve 13 Aralık 2024 tarihinde Bosch Servisi yeni ürün getirip montajını gerçekleştirdi. İlk Çamaşır makinemde Bosch tu ve çok memnundum bu yüzden başka hiçbir marka araştırması yapmadan tekrar Bosch Çamaşır makinesi aldım fakat hiç memnun kalmadım. İlk yıkamada eski makineme oranla sıkmasının çok iyi olmadığını fark ettim hatta sallanarak yıkama yapıyordu ve arayıp servise söylediğimde fazla çamaşır atmış olabilirsiniz ya da denge problemi yaşamış olabilir deyip ertesi gün gelip baktılar yerini düzeltip gittiler. Yani geçiştirildi. Sonrasında yaz mevsimi olunca ince tür kıyafetler olunca sıkma daha iyi gibi geldi. Fakat şu an kışlıklar tekrar yıkatmaya başladığımda kalın kıyafetleri hiç sıkma yapamıyor. Ürünleri elimle sıktığımda su çıkıyor, elimde sıkma işlemi yapmaya başladım. Bir çok yöntem denedim. Kısa değil uzun programda yani 9 kg da çalıştırdım. Kısa programda çalıştırdığımda çünkü fazla çamaşır atmış olabilirsiniz deniliyor ki öyle olmamasına rağmen çamaşırları sıkma işlemi yapmıyor. Çamaşırları alıp yarıya bölüp durulama yaptırmayı denedim yine sıkmadı. Sıkma boşaltma kısmında çalıştırdım yine sıkma yapmadı. Arada sıktığı da oluyor. Çok ilginç bir şekilde yalnız bu şekilde bir çamaşır yıkatma, bir günümü aldığı oluyor ve böyle bir durum kaos haline dönmeye başladı. Bu arada bu ürünler sessiz diye aldık. Fakat kesinlikle sessiz değil. Bunu da söylediğimde normal denildi. Bosch müşteri hizmetlerini aradığımda hemen ertesi gününe randevu oluşturuldu gelip baktılar. Servisin ulaşılabilirliği çabuk oldu. Evet fakat Servis gelip kodları deniyor ve çamaşır makinenizde hiçbir problem yok diyor ve gidiyor. Çözüm bu mudur? Foto ve Video çekimleri yapın atın denildi bunları da yaptım ve hala bir çözüm alamadım. Bosch'un maalesef eski kalitesi kalmamış ve hiç memnun kalmadım. Ürünlerinizi hiç geliştirmediğiniz hali ile satsaydınız çok daha memnun kalırdım. Ürünün iadesini talep ediyorum. Çünkü benim bunlarla uğraşacak vaktim yok.

09 Aralık 2024 10:38 (Şikayetten 1 saat sonra)

Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Ses Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

Aydın
10 Ocak 2025 09:31
Elcin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Elcin
29 Ocak 2025 16:58

Emre
29 Aralık 2024 00:17
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Sorunları Çözülmüyor!

Okan
07 Ocak 2025 20:52