Halef sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi Servis Kabusu

21 Kasım 2024 00:09

Bosch bulaşık makinem su boşaltmıyor diye yetkili servis çağırdım. Yetkili servis gelip ücret karşılığı makinenin pompasını değiştirdi. Birkaç yıkama sonra, tekrar aynı hatayı verdi. Tekrar servis çağırdığımda makinenin tesisatında tıkanıklık olduğunu, atölyeye gitmesi gerektiğini belirtip makineyi atölyeye götürdüler. Atölyeye giden makinemin dijital gösterge ve ana kartının arızalı olduğunu, değiştirilmesi gerektiğini söylediler. (Evde tesisat olan arıza atölyede nasıl ana karta dönüştü? Gösterge ise evden makine giderken çalışıyordu, o nasıl bozuldu?) 10.000 TL'yi aşkın masraf çıkarttılar. Ben de bu kadar para veremeyeceğimi, madem ana kartım arızalı neden pompayı değiştiniz dediğimde durumu inceleyeceklerini belirttiler. Makinemi gelip eklemiş olduğum videodaki gibi hasar vererek kapının önüne bırakıp gittiler. #robertbosch'un dediği ne çabuk unutuldu. Benim evimde bulunan tüm Bosch marka ürünleri ikinci elde satıp yerine başka marka alacağım.

21 Kasım 2024 11:08 (Şikayetten 10 saat sonra)

21 Kasım 2024 11:39

Biraz önce müşteri temsilciniz beni aradı ama hiçbir konuyu çözüme kavuşturmadı Problemimi çözmeyecekseniz ne buraya cevap yazın ne de beni arayıp laf kalabalığı yapmayın para kolay kazanılmıyor sağlam olan makinamı pert ettiniz hakkımı helal etmiyorum

Yasemin
Yasemin

Bulaşık makinesi alacağım ve bu yorum beni bu markadan uzaklaştırdı

Bosch Servis Ücretleri Ve Yedek Parça Fiyatları Şikayeti

Mesut