Ergun sonuçtan memnun

Bosch Bulaşık Makinesi Çok Gürültülü Çalışıyor

09 Ekim 2023 17:00
Ergun'un Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü. İade işlemi önce başka bir makine ile giderilmeye çalışıldı. Gelen cihaz mağazadaki teşhir olunca kabul etmedim. Ücretim iade edildi. Sorunu halletmemde bana yardımcı olan Bosch çağrı merkezi çalışanı Nesibe hanıma teşekkür ederim 🙏🏻”

02.10.2023 Seydişehir Bosch mağazasından SMS4IKW51T bulaşık makinesi aldım. 07.10.2023 tarihinde kurulumunu yaptırdım. Ürünü internetteki kullanıcı yorumlarına aldanarak aldım. Zira sessiz çalıştığıyla ilgili bir sürü yorum vardı. Kurulduğu gün yıkama yaptım. İlk yıkamada dışarıya gelen bir pervane çarpma sesi ve pervane sanki zorla dönüyormuş gibi ses gelmeye başladı. Ürünün bahsedildiği ses desibelinde olması mümkün değil. Ürünün çalışırken videolarını çektim. Pervaneleri kontrol ettim tekrar çalıştırdım acaba bulaşığa mı çarpıyor diye. Hayır bildiğin dönerken zorlanan pervane sesi. Servisi aradım bugün geldi baktı. Sıkıntı olmadığını söyledi. Evet çalışmasında bir sorun görünmüyor ancak bu kadar yoğun sesle çalışması anormal. Servis gönlün olsun diye geldim bu ses olağan dedi. Defalarca aynı modelden kullanan arkadaşım var asla bu kadar sesli değil dememe rağmen. Yine de çok ilgiliydi. Servise yorumum yok. Ancak '' Silence" serisi altında satıp internette binlerce çok sessiz çalışıyor. Yorumlarına rağmen bu ürünün bu kadar gürültülü çalışması bence normal değil. Defalarca servis yönlendirilip sıkıntısı yok denmesini istemiyorum veya tamir edilmesini. Ürünün değiştirilmesini istiyorum. Bosch markasına güvenip eli boş kalmak istemiyorum. Mağduriyetimin kısa sürede çözülmesi dileğiyle.

09 Ekim 2023 17:15 (Şikayetten 14 dakika sonra)

12 Ekim 2023 17:46

Tc Firdevs sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi Gürültülü Çalışıyor

16 Ocak 2024 21:05

Emre
22 Ekim 2025 01:05
Yeni Bulaşık Makinesi Camları Çiziyor Ve Paslanma Sorunu Çözülmüyor
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi: Sesli Çalışma Ve Lekeli Yıkama Sorunları

İlker
06 Nisan 2025 00:28
Bosch Bulaşık Makinesi: Sesli Çalışma Ve Lekeli Yıkama Sorunları
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi Hayal Kırıklığı: Hatalı Üretim Ve İlgisiz Servis

Elif