Bosch Bulaşık Makinesi İnanılmaz Gürültülü Çalışıyor

Rıdvan
Rıdvan
16 Ocak 2024 21:056.020

11 Ocak 2024 tarihinde teslimatı ve kurulumu yapılan, diğer markalara göre daha sessiz çalışsın diye daha fazla para vererek tercih ettiğim sms4ıkw51t model numaralı Bosch serie 4 bulaşık makinesi, üzerinde 'silence' ibaresi bulunmasına rağmen içerisi doğru bir şekilde yerleştirildiği halde inanılmaz derecede sesli çalışıyor. Kalitesine ve sessiz çalışmasına güvenerek ve satış temsilcisinin tavsiyesi üzerine Bosch markasını tercih ettim.
Ancak başka bir arkadaşımın aynı model bulaşık makinesi çok daha sessiz çalışırken, benim cihazımın bu denli gürültülü olması kabul edilemez. Cihazımın bu sorununun incelenmesini, sesli çalışma problemimin çözülmesini ve mümkünse cihazın değiştirilmesini ya da para iadesi yapılmasını talep ediyorum. Şikayetimle ilgili videoyu da ekliyorum; video, makine içerisinin uygun dolulukta ve doğru yerleştirme yapıldıktan sonra çekilmiştir. Teşekkürler.

1 Destek
17 Ocak 2024 11:30 (Şikayetten 14 saat sonra)

Bosch Bulaşık Makinesi Çok Gürültülü Çalışıyor

Ergun
Ergun
9 Ekim 2023 17:005.947

"Sorunum çözüldü. İade işlemi önce başka bir makine ile giderilmeye çalışıldı. Gelen cihaz mağazadaki teşhir olunca kabul etmedim. Ücretim iade edildi. Sorunu halletmemde bana yardımcı olan Bosch çağrı merkezi çalışanı Nesibe hanıma teşekkür ederim 🙏🏻"

Tümünü Gör
Bosch Bulaşık Makinesi Sıkıntısı!

Bosch BulaşıkMakinesi Sıkıntısı!

Nuray
Bosch Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum!

Bosch MağduriyetiminGiderilmesini İstiyorum!

Ercan
Bosch Bulaşık Makinesi Kurutma Sorunu

Bosch BulaşıkMakinesi Kurutma Sorunu

Sude
Bosch SMS26DW00T Bulaşık Makinesi Ağır Yanık Plastik Kokuyor!

Bosch SMS26DW00TBulaşık Makinesi Ağır Yanık Plastik Kokuyor!

Uğur
Bosch Bulaşık Makinesinin Leke Problemi Çözülemiyor

Bosch BulaşıkMakinesinin Leke Problemi Çözülemiyor

Erkut
Bosch Marka 6 Programlı Bulaşık Makinesi Sıkıntısı!

Bosch Marka 6Programlı Bulaşık Makinesi Sıkıntısı!

Ayten

Öne ÇıkanKonular