Bosch Ankastre Set: Sessizlik Vaadi, Gürültü Gerçeği

Ahmet
21 Ekim 2024 14:20

2 Ay önce Bosch bayisinden Ankastre set aldım. Bayi en son çıkan ürün son derece sessiz diyerek yeni nesil bir aspiratör satın almamı söyledi. Ürünü aldım. Fakat ürün evime kurulduğunda resmen traktör motoru gibi ses çıkararak çalışıyordu. Defalarca kez servis geldi gitti. Sorunu çözemediler. Artık onlarda pes edip yeni bir aspiratör ile değişim yaptılar. Fakat aynı problem devam ediyor. Ses kesilmiyor. Bu süreç 2 ayı geçti. Evimde yemek pişiremiyorum et balık vs benzeri ürünleri pişirmem imkansız hale geldi. Müşteri hizmetleri servise, servis ise müşteri hizmetlerine yönlendirip duruyor. Beni bu çıkmazın içine soktular. Ürünü iade etmek isteğimi dile getirdiğimde adete yıldırma politikası uyguladılar. Ürün alırken çok iyi fakat sonra arkasında duran bir yetkili yok. Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim. Hatalı ürün aylardır evimde ne kullanabiliyorum ne de yenisini almam için para iadesi yapıyorlar. Bu pişmanlığı kimsenin yaşamasını istemem.

profile profile
21 Ekim 2024 15:02 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Fettah
18 Eylül 2024 10:00

Elif
21 Eylül 2023 19:19
Sevgi sonuçtan çok memnun

Sevgi
06 Eylül 2023 11:31
"Bosch firmasi genel müdürlüğünden Pinar hanıma ilgisi için teşekkür ederim. Sorunu esas çözen servis ekibinden Oguzhan oldu. Böyle bir elemana sahip olduğu için Bosch firmasını da tebrik ederim. Keşke herkes Oguzhan gibi isine düşkün olsa... Kısacası sorun simdi çözüldü."

Bosch POP6C2P30O Servis Mağduriyeti

Faruk