Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
22 Haziran 2023 12:06

1 yıllık Bosch marka çamaşır makinemin sağ tarafında paslanma oluştu. Makineyi banyoya koyduğumuz için tüm parçaları garanti kapsamındadır yazdığı halde garanti kapsamına girmiyor dendi ve soruna çözüm bulunmadı. Kasım 2022'de şikayetvar üzerinden yazdım. Şikayetimin altına göstermelik bir cevap yazıldı, beni arayan iletişime geçen kimse olmadı. Şimdi makinenin deterjan gözünde paslanma başladı. Yıllarca kullandığım düşük segment makineyi bozulup attığımda bile pas yoktu, tertemiz kullandığım makinem 1 yılda paslandı. Artık sadece bizimle iletişime geçin. Cevabı almak istemiyorum, lütfen daha gerçekçi çözümlerle gelin.

18 Ağustos 2023 23:36

Bosch marka çamaşır makinem 1 yıl sonra paslanmaya başladı servis yan saçların garanti kapsamı dışında olduğunu söyledi çamaşır makinesini "banyoda" kullandığım için kullanıcı hatası imiş! Ne garanti belgesinde yazıyor ne mağazada ne de kuruluma gelen servis tarafından uyarılmadım bu durumu asla asla kabul etmiyorum Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Müşteri hizmetlerinden arayıp arayıp ilgileneceğiz yardımcı olmaya çalışacağız deyip hiçbir çözüm sunmuyorlar

22 Haziran 2023 13:13 (Şikayetten 1 saat sonra)

Hüseyin
Hüseyin

Çamaşır makinemde aynı sorunu yaşadım. Bosch beyaz eşya garantisinin sadece sözde olduğunu öğrenmiş oldum.

Nuray
03 Şubat 2025 11:52
Erdi sonuçtan memnun değil

Erdi
01 Mart 2025 21:30
Bosch Çamaşır Makinesi Paslanma Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Selami sonuçtan hiç memnun değil

Selami
25 Nisan 2025 15:55