15 Ekim 2024 15:5711.881

Bellona Bintaş Nevşehir Bayisinden 83.000 TL karşılığında aldığımız, 04.06.2024 tarihinde tarafımıza teslim edilmiş olan Larissa model koltuk takımı ve konsolda yaşadığımız sorunlar karşısında, Bintaş Mobilya yetkilileri H***ve h*** Hanım'la defalarca iletişime geçip sorunları bildirmeme ve WhatsApp'tan resim atmak istememe rağmen olumsuz sonuç aldım. Servis yönlendirildi; koltuk kumaşında tüylenme, solma, tiftiklenme ve çökme, konsoldaki sorunlar ise çökme-baskı etiketini kaldırdığımızda ise boyasının kalkması ve kötü görüntü oluşması, 2. El ürünler gibi kötü bir görüntü olması karşısında gelen servis, konsol kapağı değişimini ücretli yapacağını, koltuk kumaşının dökülmesi, ip çıkmasının normal olduğunu, 4.5 ay kullanın, gelip tela atarız gibi söylemleri karşısında bayi ile iletişime geçtiğimde bir şey yapamayacaklarını bildirmiştir. Tamir sonrası çok sağlam olacağı, ufak tefek kusurların da görmezden gelinebileceğinin bilgisini vermiştir. Bu ürünlerde ayıp yoksa neden tamir olacak? Mobilyaları satarken bize garanti bilgileri neden vermediniz? Sorunlarımız karşısında muhatap bulmak için sizden aldım ve para kazandırdım, tamire ücret, değişim ve iade talebimize red verdiniz. Ben hakkımı Tüketici Hakem Heyeti sayesinde alacağım artık. Para iademi istiyorum.

15 Ekim 2024 16:00 (Şikayetten 2 dakika sonra)

15 Ekim 2024 16:49

Defne
17 Ekim 2024 22:53

Ürünlerinizin ücret karşılığında onarımını bildirmek için aradınız hani ürünlerde bir sıkıntı yoktu şimdiden. Başladı ilerleyen. Günlerde daha çok artacağını çok iyi bilmektesiniz ben. Size daha fazla para kazandırır mıyım artık ayıp değil mi sizin bu yaptığınız yetkililer neden bunca şikayet varken para odaklılar sadece ürünlerinizi sattıktan sonra kimse ilgilenmiyor kusurlu ayıplı ürünlerle bizleri uğraştırıyorsunuz ama olsun ben 1kez. Sizden paramı aldım 2. Kezde alacağım tüketici. Hakem. Heyeti sayesinde sizin. İlgisiz umursamaz tavrınız bizi yıldıramayacak ben o ürünleri size iade etmek için. Elimden. Geleni yapacağım

Defne
13 Şubat 2025 22:06

Yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım

Yorumlar(11)

25 Şubat 2025 18:21

Gizem hanım sizinle nasıl irtibata geçebilirim aynı takim ve şikayetler bizde de var

16 Şubat 2025 19:58

Elif. Baybt2 turuncu takım giymişim

12 Şubat 2025 21:37

Instagram adresiniz nedir acaba oradan görüşelim bir mahsuru yoksa

7 Şubat 2025 17:10

Gizem hanım merhaba bende bu koltuktan aldım ama yorumları görümcr pişman oldum aldığıma yani acaba bana yardımcı olabilir misiniz bende iade etmek istiyorum bu koltukları bana yardım edebilir misiniz acaba Instagram dan ulaşma şansınız olur mu bana acaba

11 Aralık 2024 10:488.558

2 Destek

Bellona'dan Aldığım Koltuk Takımında Hayal Kırıklığı

3 Ekim 2024 16:3712.369

Bellona'dan satın almış olduğum Larissa model koltuk takımı, satın aldığım tarihten 1.5 ay sonra tarafıma teslim edildi....

1 Destek4 Yorum

Merve
Bellona Atlanta Köşe Takımı Sorunu

Bellona AtlantaKöşe Takımı Sorunu

Merve
Bellona Üründe Sorun Var!

Bellona ÜründeSorun Var!

Elig
Bellona Kalitesiz Plastikten Yapılmış Koltuk Ayağı Problemi!

Bellona KalitesizPlastikten Yapılmış Koltuk Ayağı Problemi!

Gülhan

Öne ÇıkanKonular