Murat sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Valencia Koltuk Takımında Kumaş Sorunu

Bellona Valencia Koltuk Takımında Kumaş Sorunu
13 Kasım 2024 19:33

Samsun İlkadım Bellona'dan valencia koltuk takımı aldım,
Daha evde oturmak nasip olmamış, rutin bir temizlik yapıldı, normal makineyle koltuk üstleri çekildi, bir baktık 3 lu takimin üstüne çizik gibi izler oluştu, bu kumaş bu kadar mı narindi de hemen bu izler oluştu, yani bay bayan herkes temizlik yapar, bastırma yok atma zıplama yok ne oldu da bole bir iz oluştu. Örnek veriyorum bir çocuk gelse ister istemez tırnaklarını taksa yandık. Bole bir kumaş olamaz. Bellona dedim kurumsal dedim vallahi daha misafir ağırlamak nasip olmadan eve servis çağırdım. Bu büyük bir ayıp.
Tercih eder miyim. Kesinlikle bu kumaş ile hayır.
Resim atacağım
Servis kaydım var, geldi buhar dedi, olmadı oturulan yer değişir dedi. Komedi Gibi,
Vira bismillah başladık. Servis işine

13 Kasım 2024 19:35 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

15 Kasım 2024 12:17

Hala neyi bekliyorlar anlamış değilim... Dünya meselesi değil değişim vereceksin, İnsanları mağdur etmekten başka bir şey yapmıyorlar. Satarken ki samimiyeti, satış sonrası da hissetmek istiyorum, ama ole bir hissiyat yok,... Sabır sabır.

15 Kasım 2024 19:56

Çözüm neden uzadı, neyi alıp vermiyorsunuz, bu ürün alin değişin iade alin, müşteri olarak memnun değilim. Bu arada 3+1 koltuk takimi alacağım Bellona da arkadaşım var ama bu kalitesiz firmadan neden bir kere daha ürün alim ve başımı is aciyim... Ben olsam müşteri kaybetmek istemem, Enteresan bir süreç işliyor... Alırken bir kere daha düşünün derim,

16 Kasım 2024 11:37

Bugünde ne arayan var ne soran var, Satış sonrası destek, kocaman bir sıfır. Firmayı kötülemiyorum, kendileri bole istiyor. Demek ki bir yerde kocaman bir kirik olsa hep yandık, yolla köye odun niyetine yaksinlar...

16 Kasım 2024 22:16

Valencia koltuk takımınız da ne kadar şikayet var, insanlar verdikleri parayla nasıl rezil oluyorlar, benim koltuğu mu ya değişin ya da iade yapın paramı alın ürününüzü,

16 Kasım 2024 22:19

Umarım birileri okuyordurda, benim kurumsal diye aldanıp ürün almamdaki hataya düşmez, kapimdaki mobilyacı daha sağlam malzeme yapıyor, koltuğun ayakları bile plastik ahsap görünümlü. İskelet kısmını görmedim ama coğu kişi vidalarının düştüğünü, ses çıkardığını söylüyor neler neler... 2 yıl bitermi bu firmayla

17 Kasım 2024 12:42

4 günde 1000 kişiye yakin gören olmuş, Güzel... Bugünde arayan soran yok... Ulaşabildiğim kadar kişiye ulascam başka platformlardada... Nasıl insanları enayi yerine koyduklarını anlatacağım yazacağım... Benim ürünüm ya iade alıcaksıniz Ya değişecek siniz

18 Kasım 2024 09:40

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

18 Kasım 2024 09:45

Lütuf edip aramiorlar, ben arıyorum, Ben bole bir marka görmedim, Bedava verseler yanından geçilecek bir marka değil, Servisin gelip gelmediğinden bile haberdar değiller,

20 Kasım 2024 07:38

Bu buraya son gelişme eklemem, Yetkili servisteki beyefendi direk uzatmadan konuyu müşteri hatası olarak yorumladı ve 4 -5 bin arasında bir masraf çıkacağı tarafıma söylendi, ( kabul etmedim) Merak diyorum garantiye ne girer, 1. Ayak kırılsa sen kirdin der, bana atar 2, yay atsa üstünde zıpladın, bana atar 3, dolap yanındaki menteşesi atsa hızlı kapattın der bana atar Sayarimda sayarım... Vs vs vs Ayıptır ya Gram yalanım yok ne yaşadıysam onları anlattım, İyi uykular Bellona ailesi. Daha yorum yapmıyorum, sizlere bıraktım. İyi günler

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Bellona'nın El Dikişli Koltukları (! )

Zehra
23 Aralık 2023 23:53

30 Ağustos 2023 14:50

Nazan
06 Aralık 2023 10:20
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Leke Tutmaz Denilen Koltuklar Kolayca Kirleniyor Ve Temizlenmiyor

Osman