Zehra sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 23:53

Samsun Kirazlık Bellona şubesinden Valencia koltuk takımını aldık. Ürünün kendi kumaşından farklı renk bir kumaş seçtik, seçerken bizlere kumaşın koltuğu tutmayacağı ihtimalinden bahsedilmedi. Ürün geldi ve dikişleri şaka gibi. Elle diksek bile daha güzel olurdu inanın. 40 bin liramızı havaya saçmakla eşdeğer. Oturup kalktığınız yerin izi büküklüğü geçmiyor. 15 senelik eski koltuklarımızda bile olmuyor. Birçok yerde eşitsizlik var. Alt kasada yamuk bir kısım var, yastıklar taş gibi, kumaş bitim yerleri hep kırışık. O kadar kusurlu ki, ama sorun tek bunlar da değil!
Satın alırken aşırı güzel bir ilgi varken sorun yaşadığımızda sürekli oyalandığımızı fark ettik. Koltuklar 10 Kasım gibi gelmişti. Hemen iletişime geçtik servis gelip baksın diye ama sürekli gelecek denildi ve oyalandık. Bugün 23 Aralık ve tam bir buçuk ay olacak. Defalarca mağazayı aradık mesaj attık sürekli bize gelecekler deyip net konuşmuyorlar. Mağazaya da gittik ama o ilk günkü ilgiyi göremedim hep havada laflar. Koskocaman firma bir buçuk ay kusurlu malı nasıl bizde bekletir! Halı alacaktık alamıyoruz misafir çağıramıyoruz. Eğer istediğimiz çözümü alamazsak bir daha da Bellona'nın önünden geçmeyiz.

23 Aralık 2023 23:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

25 Aralık 2023 13:06

Diğer kırışıklıklar

27 Aralık 2023 09:57

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

03 Ocak 2024 09:32

Bir hafta oldu neden hala servis gelmiyor? Gerçekten Bellona bizi aşırı mağdur etti! Koskoca firma merkezi bir yere nasıl servis gönderemiyor bilmiyorum

10 Ocak 2024 12:39

Güzel bir jest

18 Ocak 2024 15:44

Samsun Kirazlık Bellona şubesi bizi 3 aydır mağdur ediyor. Servis geldi aylar sonra gelen servis ürünü kusurlu buldu ve muhtemelen fabrikaya gönderirler cümlesini kurdu bize değişim talep ettiğimize dair belge imzalattı. Sonra mağazaya ben öyle bir şey demedim deyip bizi yalancı çıkardı. Şimdi bize satarken demedikleri şeyi diyorlar neymiş özel siparişlerde değişim ve iade olmuyormuş peki bize kumaş seçtirirken neden tek kelime etmediniz?! Kendi evinize sokmayacağınız ürünü bize tadilat yapmak gibi çözüm sunuyorsunuz buna çözüm denmez. Samsun Kirazlık Bellona pişmanlıktır. Ama asla pes etmeyeceğiz tüm hukuki yollardan bunun peşindeyiz hakkımızı alacağız korkunç kusurlu hir ürüne ben yıl boyu taksit ödeyeceğim.!

30 Ağustos 2023 14:50

Bellona Mobilya: Montaj Sorunları Ve Eksik Parçalar

Ümmühan
05 Kasım 2024 13:31
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Aysun
14 Temmuz 2023 17:10

Sinan
12 Eylül 2025 17:27
Bellona Valencia Koltuk Takımı'nda Dikiş Ve Döşeme Sorunları, Yetersiz Servis Ve Montaj Ekibi Mağduriyeti

Capanoğlu
23 Kasım 2024 19:40
Bellona Valencia Koltuk Takımı Hayal Kırıklığı!
Bellona Valencia Koltuk Takımı Hayal Kırıklığı!

Bellona Kategorileri