Nilay sonuçtan çok memnun

Bellona Markasının Önünden Bile Geçmeyeceğim. Keşke Doğtaş Alsaydım

31 Temmuz 2023 18:03
Nilay'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Bellona'da müşteri memnuniyeti adına hiçbir şey yok bir daha aşka ne ailem ne arkadaşlarım ne kendim Alışveriş yaparım resmen ürün satıldıktan sonra ne servis ne müşteri hizmetleri ilgileniyor. Koltuğu aldık ayakları kırıldı servis kaydı oluşturduk servis gelen kadar koltuk ayaklarının fiyatını arttırmışlar. Müşter hizmetlerinden Derya Hanım sorunla ilgilenmemek görüşmeyi sonlandırmak için elinden geleni yaptı. Tüketici Hakları'na giderek elimden geleni yapacağım

31 Temmuz 2023 18:06 (Şikayetten 2 dakika sonra)

01 Ağustos 2023 08:59

01 Ağustos 2023 09:04

Gerekli bilgi aktarımı sağlanmadı daha önceki gibi çözüme ulaşılamayan aynı cevaplar. Verildi tüketici müşter temsilcileri bile aynı sadece kendi kuralları ve doğrultularında robot gibi konuşuyorlar hiç müşteriyi memnun etmek müşterinin sıkıntısını gerçekten sorununu öğrenmek diye bir şey yok.

24 Ekim 2023 14:08

Teşekkürler

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Kırılan Koltuk Ayağı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Serhat
03 Nisan 2025 10:59
Kırılan Koltuk Ayağı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Berna sonuçtan hiç memnun değil

Berna
26 Ocak 2024 14:33
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba

Bellona Koltuk Ayakları Sürekli Kırılıyor
Sibel sonuçtan çok memnun

Sibel
20 Temmuz 2024 09:49
"Sorunumu giderdiler teşekkür ederim"
Bellona Koltuğunun Bitmeyen Sorunları Ve İşe Yaramaz Servis

Bellona Kategorileri