Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 12:18

Bellona'dan aldığım bir salon takımında, oturma bölümünde minderlerin şekil bozulmasından dolayı servis geldi. 'Abla, bunların yapısı böyle oluyor,' dedi. 'Yapacak bir şey yok,' dedi ve gitti. Ben bunun üstüne Bellona'dan oturma odam için de koltuk aldım. Bir koltuk ve bir berjer koltuk aldığım günden itibaren arka kısmı sürekli açılıyor ve düşüyor. Kaç kere servis geldi. Vida değişti, iki kere bize parça bırakıp 'Düşünce takın,' demeye getirdi. Hâlâ şikayetim çözülmedi. Üstüne 40 gündür servis bekliyorum. Müşteri hizmetlerindeki hanımefendi, telefonda çözüm odaklı olması gerekirken, saygısız bir şekilde 'Aciliyeti bildiriyorum,' deyip telefonu yüzüme kapadı. Bellona'nın eski kalitesi asla yok. Eğer servis gelirse, koltuk değişimi talep edeceğim. Bu yapılmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

10 Aralık 2024 12:20 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

20 Aralık 2024 10:59

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla Bellona A.Ş. Müşteri Hizmetleri

20 Aralık 2024 18:58

İletişime geçildi servis geldi mekanizmalar değişildi ürün değişimi istediği söyledim aldığım 3 günden itibaren yaşadığım sorundan dolayı ama ürün değişim gibi bir sistemleri olmadığını arada bıraktıkları aparatla vidaları sıkmam gerektiği söylendi yani bu yine düşecek ve ben koltuk takımını aldığın mağazanın önüne bırakıp videosunu Bellona adı altında paylaşacağım parasını da helal etmiyorum bir daha da tövbe kapılarından geçmem

Yağmur
12 Ocak 2024 01:13
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Kırılan Koltuk Ayağı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Serhat
03 Nisan 2025 10:59
Kırılan Koltuk Ayağı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Evren sonuçtan hiç memnun değil

Evren
24 Ocak 2025 10:23
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 12:17
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Zehra
19 Ekim 2023 12:53