Davut sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 17:48

20.04.2024 tarihinde Arzum servisine saç kurutma makinesinin üflememe sorunu olduğu için teslim ettim. Söylenen 400 TL kadar bilgi vermeden yapıyoruz. 400 TL geçerse arıyoruz, kabul etmediğiniz takdirde 100 TL işlem ücreti alıyoruz denildi. Kabul ettim ve kömürlerin değiştiği söylendi.

Tamir edildi ve 400 TL Nakit ödedim. Ancak fatura ya da fiş verilmedi. 10 gün sonra yine üflememe sorunu için tekrar gittim. 08.05.2024 tarihinde teslim ettim, aynı sorun vardı ve bana bilgi verilmeden motorun değiştiği için 300 TL ücret istendi.

Aynı sorun vardı, ücretsiz olması gerekirken ücret talep edildi ve 6 ay garantisi olduğu söylendi. Aynı arıza var ise ki aynı arıza idi, yapıldığı iddia edilen parçasının sökülerek tarafıma verilmesini istedim ve ürünümü yapılmamış bir şekilde teslim aldım. Aynı sorun varken vergi dairesine fatura verilmediği için şikayette bulunacağım ve 400 TL para iadesi için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

26 Mayıs 2024 11:23
Arzum Yetkili Servis Bursa Yıldırım Mağdur Ediyor

Saç kurutma makinesi hor tamir edilmiş kırık ve ezilmiş işaretlemede mevcut tamir eden kişinin işin ehli olduğunu düşünmüyorum

26 Mayıs 2024 11:24

Kırık yapıştırılmış

18 Şubat 2025 11:20 (Şikayetten 8 ay sonra)

Arzum, Şikayetvar platformuna üye değildir. Bu yüzden, talep, istek, öneri ve şikayetlerinizin en hızlı şekilde takip edilip, geri dönüş yapılabilmesi için resmi Arzum kanallarını kullanmanızı önemle rica ederiz.

Zekiye sonuçtan hiç memnun değil

Zekiye

11 Eylül 2023 12:33
Rıdvan sonuçtan çok memnun

Rıdvan
19 Mart 2024 12:43
"Müşteri temsilcisine teşekkür ediyorum ancak arzuma böyle yetkili servisler yük"
Arzum Saç Kurutma Makinesi Ve Teknik Servis Deneyimi
Arzum Saç Kurutma Makinesi Ve Teknik Servis Deneyimi