Yunus
31 Aralık 2024 13:47

11/05/2024 Tarihinde Edirne Migros mağazasından Arzum AR4087 Model bir gırgır aldım. 12/12/2024 tarihinde gırgırın çalışması durdu. Arzum firmasına mail attım. Durumu Anlattım. Fakat geçen süre içinde bana herhangi bir dönüş olmadı. Daha sonra ürünü alarak servisine gittim. Gırgırı bıraktım. İki gün sonra bana telefon açtılar. Gırgırın kablosunun kıvrılmadan dolayı elektrik bağlantısının koptuğunu bununda garanti kapsamına girmediğini kullanıcı hatası olduğunu
dolayısıyla ücrete tabi olacağını ilettiler. Eğer yapmamızı istiyorsanız 420 TL bir ücretinin olacağını söylediler. 1049 TL'ye aldığım gırgırın kablosuna 420 TL istiyorlar.
Bu ürünü kullanırken kablo doğal olarak kıvrılabilir. Bu doğal bir harekettir. Eğer bu firma bunu algılayarak ona göre bir tedbir neden almadı. Daha kaliteli bir kablo neden kullanmadınız. Böyle basit bir olaydan dolayı neden garanti kapsamı dışı bırakıyorsunuz. İşin kolayını bulmuşsunuz. Her olayda kullanıcı hatası diye tüketiciyi suçlayarak kurtulmaya çalışıyorsunuz. Tamam tüketici kaynaklı bir olayda olsa bu basit olayı tüketici lehine çözmek firmaya zarar değil olumlu katkı olacaktır. Koskoca Arzum firmasına yakışmayan bir olay. Bu arıza garanti kapsamında çözseniz size belkide 15-20 TL'ye mal olacaktı. Fakat serviste bundan kendine kazanç sağlamak amaçlı hemen kullanıcı hatası deyip kendine menfaat sağlamaya çalışmaktadır. Firma büyük olsa idi. Telefon açar özür diler bahane üretmeden olayı çözerdi. Yazıklar olsun.

18 Şubat 2025 18:41 (Şikayetten 1 ay sonra)

Arzum, Şikayetvar platformuna üye değildir. Bu yüzden, talep, istek, öneri ve şikayetlerinizin en hızlı şekilde takip edilip, geri dönüş yapılabilmesi için resmi Arzum kanallarını kullanmanızı önemle rica ederiz.

Alper sonuçtan çok memnun

Alper
10 Ocak 2024 23:13
"Çabuk bir şekilde sorunum çözüldü teşekkürler"
Özlem sonuçtan memnun değil

Yeni Cihaz Arzum Dikey Süpürge Batarya Sorunu 2800 TL İstenmesi

Özlem
17 Ağustos 2024 20:21
Şükrü sonuçtan çok memnun

Şükrü
13 Mart 2024 15:53
"Şikayet var aracılığıyla olsa da mağduriyetimi giderdiği için teşekkürler"
Arzum Teleskopik Boru Ve Turbo Başlığı Bozuldu
Arzum Teleskopik Boru Ve Turbo Başlığı Bozuldu
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
24 Ocak 2025 22:11