Koray sonuçtan hiç memnun değil

Arzum Blender İle Sürekli Motor Arızası Ve Müşteri Memnuniyeti Sorunu

Koray
30 Aralık 2024 14:46

Temmuz 2024'te "Çubuk Blender Arzum monomix AR1132" satın aldık.

Keyifle kullanmak istediğimiz sıfır Blender çalışmadı.

Tüm kutu içeriğiyle beraber olduğu gibi servise götürdük, motor arızalı olduğu için garantiden motoru değişti.

Eve gidip ilk çalıştırdığımızda aşırı titreşimli ve gürültü çıkarıyordu, sanki dağılacakmış gibi. Anlaşılması için videosunu ekledim.

Tekrar tüm kutu içeriğiyle beraber servise götürdük. Tekrar motor arızası tespit edildi ve motor garantiden değiştirildi.

Bu sefer eve gitmeden serviste denediğimizde titreşim ve gürültü sorununun devam ettiğini gördük.

Nedenini sorduğumuzda ucundaki doğrayıcıda problem var, aksesuar olduğu için garanti kapsamına girmiyor dendi.

Ancak yukarıda anlattığım gibi daha ilk günden kullanamadan arızalar yaşadığımız ve üretim kaynaklı ayıplı çıkan bu ürün yüzünden sorumlusu bizmişiz gibi bir mağduriyet yaşıyoruz.

Aynı arızanın örneklerini Şikayetvar platformunda birden fazla kişinin yaşamış olduğunu gördük.

Arzum kalitesini yaşamak yerine sıfır alıp kullanamadığımız bu üründen faydalanamayarak maalesef güven kaybı yaşayarak kötü bir deneyim elde ettik.

Ürünün tamir yöntemiyle problem çözülmüyor. Servise giderken harcadığımız zaman ve ödediğimiz yol paraları da cabası.

Bu yüzden ürünün birebir yenisiyle ya da bir üst modeliyle değişimini talep ediyoruz.

Ayıplı çıkan bu ürünün ilk günden beri hayrını göremedik.

Umarız sağ duyulu ve müşteri memnuniyetine değer veren Arzum yetkilileri yaşamış olduğumuz bu mağduriyetimizi görür, problemimizi çözer.

18 Şubat 2025 17:34 (Şikayetten 1 ay sonra)

Arzum, Şikayetvar platformuna üye değildir. Bu yüzden, talep, istek, öneri ve şikayetlerinizin en hızlı şekilde takip edilip, geri dönüş yapılabilmesi için resmi Arzum kanallarını kullanmanızı önemle rica ederiz.

Arzum Blender Küf Oluşması

13 Mayıs 2024 21:52
Arzum Blender Küf Oluşması
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
13 Kasım 2023 14:00
"Parçayı ücretsiz olarak bize gönderdiğiniz için teşekkür ederiz."
Arzum Blender Seti Garanti Kapsam Sorunu
Kasım sonuçtan çok memnun

Kasım
17 Eylül 2023 01:04
"Firmanız tarafından arandım. Arızalı parçayı adresime en kısa zamanda göndereceklerini söylediler. Firmaya teşekkür ediyorum"
Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
29 Ağustos 2023 14:52
"Geri dönüş hızlı bir şekilde oldu. Mağduriyetim giderildi. Teşekkürler..."
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
15 Ekim 2024 02:16