Dilek sonuçtan çok memnun

Arçelik Telve Cezve Sıkışması Ve Zor Oturması

20 Aralık 2023 13:31
Dilek'in Teşekkür Mesajı
“Cezvem yenisi ile hemen kapıya gelen servis tarafından değiştirildi. Keşke kalite kontrol ekibi satışa sunmadan bir kontrol etse de markanızın adı böyle bir şeyle anılmasa. Benim sorunum giderildi çok teşekkür ederim”

Arçelik telve makinem alalı henüz 1 ay oldu cezvesi hazneye çok zor giriyor ve çok zor çıkıyor. Aynı makineden çevremde birkaç kişi daha kullanıyor cezveler o kadar rahat giriyor ki hazneye. Evet kahveyi pişiriyor ama bu sıkışma beni çok strese sokuyor

21 Aralık 2023 14:56 (Şikayetten 1 gün sonra)
Dilek
Dilek
23 Aralık 2023 17:43

Selman
Selman

Anneme, ablama, iş yerime, kız arkadaşıma ve kendi evime toplamda 5 tane bu cihazdan aldım. Kendi evime aldığım 2 kere aynı şikayetten servise gitti ücret istediler fakat o zaman garantisi olduğundan ötürü ödeme yapmadan tamir edildiler cezve ve buna bağlı bazı parçalar değişti dediler. İş yerindeki de aynı problemi çıkardı onu da tanıdık vasıtasıyla ücretsiz hallettirdik. Ablamınki ise cihazın yenisi 2500₺ iken tamirine garantisi olmadığı için 1705₺ istediler. Yaptırmaktan vazgeçtiğimiz için 400₺ para aldılar. Ve ayrıca bütün hepsinin cezve haznesinin sapı kırılıyor asla kullanıcı değil tamamen üretim hatası.

Meltem sonuçtan çok memnun

Arçelik Telve Makinesi Cezve Sorunu

Meltem
07 Kasım 2024 10:32
"Öncelikle bu kadar çabuk ve özel sorunun çözülmesi karşısında şaşkın kaldım. Seferberlik içinde 3 günde sorun çözüldü. Biraz önce de ürün yenisiyle değiştirilip evime kadar servis vasıtasıyla gönderildi. Arçelik markasını, özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum."
Arçelik Telve Makinesi Cezve Sorunu
Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
12 Nisan 2024 23:43
"Arçelik'e ve teknik servise teşekkür ediyorum sabahına arandım kayıt oluşturuldu ve birkaç gün içinde cezve değişimi yapıldı"

Arçelik Kategorileri