Mine sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 05:16

Arçelik ocağımı yamuk takmış. Ayrıca fırınımı da sanırım oturtamamış. Fırın ısındığında kapaktan ses geliyor ve yerinde oynuyor. Yeni aldığım televizyonu da internete bağlamadı. Hiçbir şey anlatmadan, acele acele evden çıkıp gittiler. Ayrıca fırını nasıl kullanacağınıza internete bakarsınız deyip anlatmadılar. Davlumbaz takmak için de çözüm üretmiyorlar. İlla porselen mutfağı kıracaksın diyorlar. Elektrikçiyle halledilebilir oysa. Emrivaki ve kaba davrandı servis. Çağrı merkezini günlerdir arıyorum, aynı servisi istemediğim halde 2. Kez gönderiyorlar.

21 Kasım 2024 22:07

Sayın Yetkili Öncelikle 23 yıldır Arçelik firmasına güvendiğim için evimde başka ürün kullanmadığımı belirtmek istiyorum. Fakat sıfır olarak kurdurmak istediğim ürünlerimi 3 defa servis gelmesine rağmen kurduramadım. Servis ilk geldiğinde ne yapmam gerektiğini doğru dürüst açıklamadan alelacele gittiler ve fırının ve ocağın yerini düzgün şekilde ayarladık. Tavırlarından dolayı beğenmediğim için çağrı merkezinden servis talep ettim. Tavırlı şekilde gelip ocağımı, televizyonumu, fırınımı yanlış taktılar. Fırınım sıfır olduğu halde bozuk. Ocağımın da duvar yamuk deyip hiç ilgilenmediler. 2. Seferde de bu servisten memnun olmadığımı söyleyince Çağrı merkezi 3. Sefer de aynı servisi gönderdi. TV yi göz hizasında istediğimi söyleyince iki kişi birbirlerine bakıp bir alta takmak için 1,500 TL patronumuz istiyor dediler. Ellerini kollarını sallayıp, bomboş gelmişler. Ürünlerimin garantisi imzalanmadı ve duvarınız yamuk denilerek hiçbir şey yapılmadı. Arçelik gibi büyük bir firmanın adı bu servis yüzünden lekeleniyor. Servis yetkilileri bilenerek,5 karış suratla, emrivaki tavırla ancak 3. Gelişlerinde fırının ve televizyonun kullanışını anlattılar. TV nin internet bağlantısını da istemeyerek ancak 3. Gelişlerinde taktılar. Koskoca İzmir'de bu servisten başka Arçelik servisi yok mu? Bu kadar sorun yaşadığım halde neden ısrarla çağrı merkezi aynı servisi gönderiyor? Müşteri memnun olmadığı halde aynı servisle işine devam etmekte zorunlu mu? Sıfır olarak aldığım Ocağımın düzgün şekilde tekrar takılmasını, fırın yanlış takıldıysa doğru takılmasını, bozuksa daha fazla mağdur edilmeden bir an önce değişmesini, TV min de ücretsiz şekilde montajının yapılmasını istiyorum. Ayrıca Davlumbazımın da artık bu servis tarafından takılmasını istemiyorum 21.11.2024

Ek
1732215891749.20241120-231209.jpg
21 Kasım 2024 13:44 (Şikayetten 8 saat sonra)
21 Kasım 2024 16:03

Arçelik servis ekibini değiştirmelerini istediğim halde aynı ekibi göndermiş. Şikayet edildikleri için tavırlı bir halleri vardı. Suratları beş karıştı ve sanki zorla anlattılar. Elleri bomboş, hesap sormaya gelir gibi gelmişler. Arıza ekibi ve kurum ekibinin farklı olduğunu, fırın için ayrı ekibin geleceğini, ocak yamukluğu için de duvarın yamuk olduğunu söylediler. Arçelik bu bölgeye bu servis dışında başka servisin bakamayacağını söyledi. Fırın sıfır ve bozuk. Bugün de çözüm bulamadılar. 25 yıllık Arçelik müşterisiyim, böyle servis anlayışı İzmir'de ilk.

01 Aralık 2024 15:18

Arçelik başka servis gönderdi. Fırınımla ilgili şikayetimi düzelttiler. Fakat ilk gelen servis sıfır ocağımın demirini atmış kutuyla birlikte. Hala ocağın parçası yok

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2025 18:27
Arçelik Fırınında Bitmeyen Sorunlar Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
25 Eylül 2023 18:27

21 Ekim 2023 21:16

30 Eylül 2024 16:18
Arçelik Fırın Üstü Ocak: Sürekli Geciken ve Sorunlu Servis Hizmeti
Makbule sonuçtan hiç memnun değil

Makbule
03 Ekim 2024 20:17