16 Mayıs 2024 19:29

Arçelik'ten klima aldık. Kurulum için geldiklerinde ölçü almadan ve plansız bir şekilde istedikleri yerlere delik açtılar. Yaklaşık iki buçuk saat sonunda klimayı monte ettiler. Ancak yeni taşındığım evimin duvarları delik deşik oldu. Üstelik, 'Bu delikleri kapatırsınız' diyerek tavsiyede bulundular. Bu durum yetmezmiş gibi, plansızca delik açtıkları için duvarın içerisinden geçen su borusunu da matkapla delip patlattılar. Klima için ödediğimiz yüksek meblağa rağmen, bize ekstra masraf çıkardılar. Arçelik gibi büyük ve güvenilir bir şirketin, işini bilmeyen ve yeterli niteliklere sahip olmayan elemanları nasıl istihdam ettiğini anlayamıyorum.

16 Mayıs 2024 19:43

Ütün beyaz eşyalarımı senelerdir Arçelik'ten kullanıyorum ve çok memnunum diye yine Arçelik'ten klima aldık kurulum için geldiler ölçü almadan plansızca kafalarına göre deldiler en sonunda klimayı 2 buçuk saatin sonunda taktılar yeni taşındığım evimin duvarları delik deşik oldu bir de buraları kapatırsınız diye akıl veriyor. Bu da yetmezmiş gibi plansız deldikleri için duvarın içerisinden geçen su borusunuda matkapla delerken patlattı yazıklar olsun ya o kadar para verip klima alıyoruz bize extra masraf çıkarıyorlar Arçelik gibi büyük ve güvenilir bir şirket böyle iş bilmeyen vasıfsız elemanları nasıl çalıştırıyor anlamıyorum

Ahmet sonucu yetersiz buldu

13 Eylül 2023 17:33