Enes sonuçtan çok memnun

Arçelik İmperium 9 TV'de Sürekli Wi-Fi Bağlantı Kopması

17 Aralık 2024 00:03

Arçelik bayisinden Arçelik İmperium 9 serisi A55 C985 b marka modelinde bir Android TV aldım. TV de Wi-Fi üzerinden bağlantı kurdum daha sonra TV kapatıp tekrar açtığım zaman internet üzerinden bir şey izlemek istediğim de bağlantı kopma sorunu yaşıyorum. TV tekrar açıldığında bağlantı kopmuş oluyor, tekrar bağlanmak istediğimde de bağlanmıyor.

05 Şubat 2025 14:39

Wi-Fi bağlantı sorunu Arçelik Imperium 9serisi A55 C985 marka TV im daha önce Wi-Fi kopma sorunu ile ilgili Arçelik servis gelip ilgilenmişti şu an yine aynı kopma sorununu tekrar yaşıyorum. TV yi açtığım zaman bağlantı kopması yaşanıyor. Tekrar tekrar bağlanmayı denesem de bağlanmıyor kullanılabilir ağ bulunamadı uyarısı veriyor TV mi seviyorum ama böyle sorunları olması markaya karşı ön yargı oluşturuyor. Gerekli incelemenin yapılmasını tale ediyorum.

Ek
Ek
arcelik-imperium-9-tvde-surekli-wi-fi-baglanti-kopmasi-3.jpg
17 Aralık 2024 13:36 (Şikayetten 13 saat sonra)
23 Aralık 2024 17:34

Marka hemen iletişime geçti, servis yönlendirdiler, Gelen servis güler yüzlüydü hemen çözüm ürettiler yazılım atılması gerekiyormuş, yazılım atıldı arızan giderildi. Arçelik e Teşekkür ederim

18 Mart 2025 21:38

Ürün tekrar aynı sorunu verdi. Şu an hiçbir bağlantı yapılmıyor. Normal internete bağlanmıyor kendi internetime bağlamaya çalıyorum ona da bağlanmıyor şu an İnternetsiz olarak kullanıyorum. Firmanın gerekli iletişimi sağlamasını sorunun giderilmesini talep ediyorum.

Murat sonuçtan çok memnun

Arçelik İmperium 9 TV'de Wi-Fi Bağlantı Sorunu

16 Mart 2025 00:41

Arçelik Android TV'nin Sürekli Donma Ve Kapanma Sorunları

22 Ekim 2024 22:39
Aliosman sonuçtan memnun

Aliosman
13 Şubat 2025 08:41
"Arçelik iyili varsın. Teşekkürler..."
Arçelik Android TV'nin İnternet Bağlantı Sorunu
Orhan sonuçtan çok memnun