Tuncay sonuçtan memnun

29 Ocak 2024 10:50
Tuncay'ın Teşekkür Mesajı
“Göstermiş olduğunuz ilgi alakadan ötürü çok teşekkür ederim çok şükür istediğimiz gibi oldu”

Arçelik marka 6566L model bulaşık makinesinin iç ızgara tellerinde boya atması nedeniyle paslanma meydana geldi. Servis tarafından yenisi ile değişim yapıldı. Ancak, eski ızgara telinde bulunan tablet gözünün yeni takılan ızgara telinde olmadığını yıkama sırasında fark ettim. Servise gelen usta durumu anlattığımda, tablet gözünün olmadığını ve tableti makinenin alt gövdesine atmanız gerektiğini, hiçbir sepette böyle bir parçanın bulunmadığını söyledi. Ben de 2,5 yıldır makineyi kullandığımı ve her zaman tablet gözüne tablet koyduğumu, hatta kullanım kitapçığında da bu şekilde belirtildiğini ifade ettim. Daha sonra müşteri hizmetlerini arayarak durumu izah ettim. Üç kez aramama rağmen şikayetlerimin kayıtlarda görünmediğini öğrendim. Her seferinde şikayeti tekrar işleme aldırdım fakat somut bir sonuç elde edemedim ve çözüm süreci başlatılmadı. Zaman geçtikçe, yetkililerin meseleyi örtbas etmeye çalıştıklarını hissettim.

29 Ocak 2024 14:59 (Şikayetten 4 saat sonra)
12 Şubat 2024 18:28

Nedret sonuçtan çok memnun

Nedret
24 Ekim 2023 00:55
"Süreç uzun sürmüş olsa da sonunda ücret farkı olmadan sorunum çözüldü, makineyi ilk tamire gelen teknikerin yanlış müdahalesi nedeniyle problem oluşmuş. Ücretsiz onarım sağlandı. Teşekkürler..."
Arçelik Bulaşık Mak. - Haksız Servis Ücreti Ve Giderilmeyen Sorun
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 16:35

Gülten
20 Mart 2024 22:55
6167 Arçelik Bulaşık Makinesi
6167 Arçelik Bulaşık Makinesi

05 Mart 2024 22:52
Davut sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 12:46
Kurutmayan Ve İyi Temizlenmeyen Arçelik Marka Bulaşık Makinesi.
Kurutmayan Ve İyi Temizlenmeyen Arçelik Marka Bulaşık Makinesi.

Arçelik Kategorileri