Tuba
28 Ağustos 2024 17:21

Kurutma makinesi çamaşırları yırtıyor, hiç kıyafet kalmadı diyebilirim. Yeni aldığım birçok çamaşır yırtıldı. Servis geldi, bir arıza olmadığını söyledi. Tekrar randevu oluşturdum, gelmeleri için 2 gündür güya geliyorlar, evde olmadığımızı söylüyorlar. Kapı zilim bir defa bile çalmadı. Makinenin iadesi veya değişimini istiyorum. Kullanmadığım bir ürün süs diye evimde neden kalsın?

20 Eylül 2024 15:28

Kurutma makinemin değişimini istiyorum kıyafetleri yırtmaktan Çamaşır kalmadı servis oyalamaktan başka bir şey yapmıyor insan yerine koyan yok artık Tüketici Hakları'na şikayetçi olacağım yeter artık sorunumu giderin her gelen arıcaklar diyor hiçbir şekilde dönen yok

17 Eylül 2024 14:55

Hiçbir gelişme olmadı

17 Eylül 2024 14:54

Kurutma makinesi çamaşırları yırtıyor diyorum servis gelip oyalamaktan başka bir şey yapmıyor her gelen yetkili kişi size dönüş yapıp arayacak diyor arayan yok ne yapmam gerekiyor artık bu makine evde süs olsun diye aldım sanki değişimini istiyorum artık yetkili sorunumu çözen biri arasın kıyafet kalmadı yırtılan dünyanın çamaşırı var kim zararımı karşılayacak

Ek
29 Ağustos 2024 14:22 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
29 Ağustos 2024 23:57
Altus Kurutma Makinesi Kıyafetleri Delik Delik Deliyor
Nursel sonuçtan hiç memnun değil

Altus Kurutma Makinesi Sorunu Çözülmüyor, Servis Gelmiyor

Nursel
21 Nisan 22:04

Altus Kurutma Makinesi Çamaşırları Yıpratıyor

16 Eylül 2024 20:01
Altus Kurutma Makinesi Çamaşırları Yıpratıyor
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
19 Ocak 2024 02:26