Tarik sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 00:21

Altus al nfe 809 model bir derin dondurucu aldım. Bunu Smart teknoloji adı altında e Epttavm sitesinden satin aldım. Kurulum için gelen arkadaş urunu açınca bu benim ürünüm değil dememe rağmen sigorta başlatmış üstelik kendide not düşmüş ürün yanlış müşteri istemiyor diye. Bu durumdan dolayı urunu iade edemiyorum. 10 gün oldu. Altus müdürlüğünden değişim talep ettim. Teknik servis gönderdiler. Teknik serviste ürünün. Kodları ismi aynı olmasına rağmen ürün bu değil dedi. Kayıt açtı. 6 gündür bekliyorum. Bugün yine Altus u aradığımda ki kendileri zahmet edip aramıyorlar. Aldığın yere iade et dedi. Garanti başlatmışsınız ve iade edin diyorsunuz. Lütfen dolabımı değiştirin. İstediğim 8 çekmeceli urunu görselde ne ise onu gönderin

12 Eylül 2024 16:04 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

13 Eylül 2024 13:15

Defalarca aramama rağmen geri dönüş yok. Bu ne ilgisizlik

28 Nisan 2025 00:10

Sakın bu markadan bir ürün almayın kimse çözüm sunmuyor. İlgilenmiyorlar bile. Bu markayı kimse evine sokmasın

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
01 Eylül 2023 19:53

Hasan
18 Temmuz 2024 18:38
Tuğçe sonuçtan çok memnun

Tuğçe
07 Temmuz 2025 19:12
"Ürün sorumlusu merve hanıma ve şikayet biriminden y**** hanıma ilgileri için çok teşekkür ederim. Sorunumuzu çözdüler."
Altus Derin Dondurucu Değişiminde Eksik ve Yanlış Ürün Teslimatı, Çözüm Bulunamıyor
Altus Kategorileri