Altus Arızalı Çamaşır Makinesi

07 Eylül 2023 17:11

Altus marka AL8103 d 8kg luk sıfır çamaşır makinesini 11 gün önce aldım. Servis kurulum sağladı. 2 saat 11 dakika olan pamuklu seçeneğinde çalıştırınca 15 dakika sonra makine 10dk duruyor tekrar 2saat 45 dakika dan yeniden yikama yapıyor. Sıkma programına geçince çok gürültülü bir şekilde çatırdayarak ses yapıyor. Bir süre ses devam ediyor. Makineme iade ya da değişim istiyorum. Ayıplı bir ürünün tarafıma satıldığının farkındayım kesinlikle tamirat istemiyorum. Firmanın gereğini yapmasını istiyorum. Tüketici Hakları mahkemesine gitmek istemiyorum. Gerçekten Arçelik markasına yakışmayan bir durum. Mağduriyetim giderilsin.

profile profile
08 Eylül 2023 12:59 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Dilara
Dilara

Bahsettiğiniz pamuklu programında bende aynı sorunu yaşıyorum şu an. 11.30 da attığım çamaşırlar 15.00 hala bitmedi program. Ne yapmam gerekli bilemedim. Sorununuz çözüme ulaştı mı?

Vahide

Makinemiz değiştirildi şu an sorun yok. Sizinkide yeni ise değişim isteyebilirsiniz

Mehtap
22 Eylül 2023 01:32