Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 13:45

PTT Kargo'dan mesaj geliyor. Ziraat Kurumsal y tarafından adıma gönderi kabul edildiği hakkında bankayı arıyorum, öncesinde önemsemedim ama üç ya da dört kere oldu. Ne için bana mesaj geliyor?. Acil çözüm! PTT Kargo ya veya Ziraat bankasına ulaşamadım

09 Aralık 2024 11:12

Merhaba Ziraat kurumsaldan sürekli kargo alıyorum, hem haberim yok hem iznim yok, bu kaçıncı sayamadım banka dönüş yapacağını yazıyor buradan ama asla çözüm olmadı. PTT adıma kargo kabul ediyor iznim belgem yok evimin adresi açık halde yazıyor çok rahatsızım

12 Ekim 2024 23:35

Ziraat Bankası kurumsaldan adıma yine kargo gönderimi olmuş ilgileneceğinizi söylemiştiniz, Ankara Altındağ dan z ile başlayan bir gönderici olduğun yazıyor, sürekli aynı kişi bana lütfen dönüş yapın, kimden geliyor ne kargosu asla bu bilgilere ulaşamadım

07 Eylül 2024 13:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

08 Eylül 2024 01:47

Umarım sorun çözülür ilginize teşekkürler

12 Ekim 2024 23:36
ziraat-bankasi-ziraat-kurumsaldan-alakam-olmayan-ptt-kargosu-1.jpg

Merhaba herhangi bir çözüm ile ilgili dönüş olmadı ve bana bugün yine aynı mesaj geldi

11 Temmuz 2024 14:15

Ziraat Bankası A S Alma Mesajı