Ziraat Bankası Tarafından Verilecek Promosyon Uyuşmazlığı

Ziraat Bankası Tarafından Verilecek Promosyon Uyuşmazlığı
25 Mart 2024 20:32

Ziraat Bankasından emekli maaşı alan biri olarak daha önceden kullandığım promosyonun güncellenmesi adına başvuruda bulundum. İade tutarım internet bankacılığı ekranında görünmesine rağmen bankanın ödeyeceği promosyon tutarı görünmemektedir. Banka internet sitesinde 10 bin üstü maaş alanların 5000 TL alacağı belirtilmektedir. Sn. Cumhurbaşkanımızın açıkladığı 8-12 bin promosyon tutarı ile eşleşmemektedir. Bu hususta bilgilendirme yapılmasını talep ediyorum.

profile profile profile
25 Mart 2024 20:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Yorumlar (9)

Metin
Metin

Bu iktidar Parti'nin seçim oyunu bu para herkese eşit verilecek diye bir kural yok banka ne diyorsa o bak bakalım özel bankalar veriyormu hele kredi kartına borcu olana kesinle güncelle yapmıyor

Emir
Emir

Siz bir de PTT mağdurlarını bir görün.

İlhan
İlhan

Reisin açıkladığı 8-12 bin lira nerede? Hesabıma yatacak para ATM ekranında 1800 TL görünüyor. Ben anlamıyorum, bilen birisi lütfen bana açıklasın.

Can
Can

Cumhurbaşkanımız bütün emekliye 8 bin lira olacak derken ayrım yapmadan konuşmasına rağmen Ziraat Bankası 5 bin lira veriyor adalet bunun neresinde. Üstelik herkesin parası bugün yatmışken biz hala bekliyoruz. Emekliyiz ama rezillik yaşıyoruz

Rıdvan
Rıdvan

Param yok çalişmiyotum

Hasan
Hasan

Ziraat bank müşterisi olarak anlayamadığım bir konu kredi kart limiti yüksek. Ama maaş kart ek hesap verilmiyor. 70 yaş diyeni hep gelir soruyor mobil bank baş vurur neden

Ayten
Ayten

Promosyon yerine maaşlarımızda iyileştirme yapılması en doğru olurdu emekliyiz ve mağduruz aile geçindiriyoruz ne dıyım başka

Fatih
Fatih

Aynı işlem banada oldu ben ING Bank güncelledim 7500 almıştım onu geri alıp tekrardan güncelleme yapılarak 10.000 TL olacak geri yatırıldı normal işlem bana kalırsa hepsi aynı uygulama

Ibrahim
Ibrahim

Bende Ziraat Bankası emekli müşterisiyim, 149 TL kart aidat ücreti kesildi, Kütahya da şubeye gittim mobil banktan iade edilir dediler, onu da yaptım olmadı. Kredi aidatım bitsin bende bırakacağım. 5bin promosyonu 3 yıl önce de aldım

Niyazi sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 11:28

Ziraat Bankası Emekli Maas Promosyon