Ziraat Bankası Güvenlik Sebebiyle Hesaba Koyulan Bloke Saatlerdir Kalkmıyor Çok

Ziraat Bankası Güvenlik Sebebiyle Hesaba Koyulan Bloke Saatlerdir Kalkmıyor Çok
14 Aralık 2023 22:463.789

Hesabıma gelen para ile yine başka bankalardaki hesabıma EFT yaptığım için hesabım bloke oldu; üstelik bir arama dahi yapılmadan! Diğer bankalar gibi 'İşlem size mi ait?' şeklinde bir güvenlik uygulaması varken, aniden hesabı kapatmak nedir? Hesaptaki parayı kullanmam gerekiyor ama bu yüzden kullanamıyorum. İki kez müşteri hizmetlerini aradım, 'güvenlik birimi inceliyor' dediler. 'Dönüş yapılacak' dediler, sekiz saat oldu hala cevap yok. Bu mu bankacılık anlayışınız, her şey bu kadar mı ilkel? Bazı kişiler sorun yaşamazken, bizim meşru paraya konulan bloke neden? Ziraat Bankası'nda hesabım açıldığı zaman, sizdeki tüm hesaplarımı ve kartlarımı kapatacağım.

14 Aralık 2023 22:47 (Şikayetten 1 dakika sonra)

15 Aralık 2023 12:25

24 saat oldu hala sorun çözülmedi hesabımdaki parayı kullanamadığım için maddi olarak büyük kayiptayim. Bunun sorumlusu kim? Benim zararım umurunuzda mi? Şikayet edebileceğim her yere edeceğim

Bekir
Bekir
Benzer Şikayeti Var
19 Şubat 2024 00:22

Sorununuz çözüldü mü acaba?

Ziraat Bankası'nda Hesabımın Blokesi Bir Türlü Kaldırılamıyor

Batuhan
14 Eylül 2025 08:401.755

Ziraat Bankası müşterisiyim. Uzun zamandır kontrol edilebilir herhangi bir yasal olmayan işlem yapmadım, hesabımı düzenl...

Öne ÇıkanKonular

Ziraat Bankası Kategorileri