Matt sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Dolar Hesabından Para Çekmek

20 Aralık 2023 16:45

Ziraat Bankası Sivas merkez şubedeki dolar hesabımıza başka bir şehirden yardım parası aktarıldı. Para hesaba yatırılırken herhangi bir ücret kesilmedi. Parayı Sivas Merkez şubesinden, yani kendi hesabımızdan almak istediğimizde parayı 5 gün sonra (3 iş günü) alabileceğimizi ve 300 TL ücret ödememiz gerektiğini söylediler. Şehrin merkez şubesi ve en kalabalık şubesi olmasına rağmen bu şubede para tutmadıklarını söylediler. Yani bizim iznimiz olmadan bizim paramızı 5 gün boyunca işletiyorlar mı? Ayrıca kendi hesabımızdaki parayı almak için 300 TL ücret ödemek zorunda olduğumuzu söylüyorlar. Bu ücretin adı ise kendi deyimleriyle "yabancı para" taşıma ve şubeye getirme ücretiymiş. Haksız bir süre ve ücret mi isteniyor? Ayrıca bu yardım parasının gecikme süresini ve kesilecek 300 TL bedeli aracı olduğumuz kişiye ispatlamak için bir yazı istediğimizde, müşteri temsilcisi beyefendi bankanın küçük bloknot kağıdına tükenmez kalemle "para pazartesi günü çekilebilir" ibaresini yazıp, imzasız, kaşesiz ve isimsiz bir şekilde yazarak vatandaşa gülerek uzatıyor. Sistemin böyle çalıştığını söyleyerek vatandaşı başından atmaya çalışıyorlar. Bizden istenen bu 5 gün (3 iş günü) yasal bir süre midir? İstenen 300 TL ücret yasal mıdır?

20 Aralık 2023 16:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Eylül 2023 16:30

Devlet Bankasında Döviz Çekme Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti