Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 17:35

10.07.2023 tarihinde Ziraat Bankası Akyazı/Sakarya şubesinden orta boy kiralık kasa kiraladım. Süresinin dolduğuna ve yenilenmesi gerektiğine dair hiçbir mesaj veya bildirim almadan 07.08.2024 tarihinde evime bankaya 2228 TL borcumun olduğunu bildiren kağıt geldi. Hemen bankaya gittim anahtarı teslim edip kasayı kapatmak için. Fakat bana yeni kasa ücreti olan 2228 liranın yatırılıp kasayı iptal ettikten sonra geçen sürenin kesilip kalan miktarın tekrar hesaba yatırılacağını söylediler. Hesaba 2250 TL attım, harç parası dediler 70 TL daha attım kestiler fakat depozito ücreti olan kasayı açarken verdiğim 1500 TL hariç hiçbir ödeme geri yatmadı. Görevli personel yetkili birisini aradı hoparlörde konuşurken karşıdaki yetkili "sıkıntılı birisi gibi mi gözüküyor" diye sorunca hoparlörü kapattı. O konuşmadan sonra benimle hiçbir şekilde ilgilenilmedi. Kasanın parasını ödedim kullanayım o zaman dedim. İptal ettik kasa kullanıma kapandı, tekrar yeni ücret olan 7500 TL'nin ödenmesi gerektiğini belirttiler. Hiçbir şekilde bana uyarı mesajı gelmeden resmen kasanın süresinin dolması beklenip bütün yılın ücretini bana geri yatacak vaadiyle zorla yatırttılar. Benimle aynı gün aynı sıkıntıyı yaşayan birisine ücret yatmış ama bana yatmadı. Ben o parayı personelin sözüne güvenerek yatırdım fakat geri alamadım. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

profile profile
15 Ağustos 2024 17:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

17 Ağustos 2024 12:19

Hiç kimse dönüş yapmadı. Çözüm bulunmadı. Yanıltıcı cevap veriliyor.

21 Ağustos 2024 12:27

Bir bildirim gelmeden tekrar bankaya gittim. Benimle ilgilenen personel tekrar hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler. Şube müdürüne çıktım durumu anlattım. Birkaç saat sonra parayı iade ettiler

11 Eylül 2023 14:03

05 Ağustos 2023 14:08
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 16:10
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 12:13

Ziraat Bankası Kategorileri