VODOFONE VE İ**** D**** Borcu Ödememe Rağmen İcrayı Kaldırmadı

29 Mart 2024 00:523.580
Sebiha'nın Teşekkür Mesajı
Sorun halledildi teşekkür ederim Vodafone'a ama İlhan Duman avukatık bürosu çöp.

Merhaba, 2023 yılında bir ev interneti hizmeti satın aldım ve iptal etmek istediğimde, modemi ne yapmam gerektiği konusunda bilgi verilmedi. Günler geçtikten sonra Vodafone tarafından modem için cayma bedeli talep edildi. Bir yıl geçti ve ben Kıbrıs'a taşındım. Bu süre zarfında bana hiçbir şekilde ulaşılmadı. E-devlet üzerinde dolaşırken kendimi icrada bulduğumu gördüm. Bugün borcumu taksitlendirme olmadan nakit olarak ödedim; ancak hâlâ icralık ve borçlu olarak görünmekteyim. Geri dönüş yapılacağı söylendi ancak kimse beni aramadı. Ödeme dekontunu belirtilen numaraya gönderdim fakat oradan da bir yanıt alamadım. Durumun açıklığa kavuşturulmasını ve tarafıma geri dönüş yapılmasını rica ediyorum.

29 Mart 2024 10:41 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

30 Mart 2024 16:23

Değerli Müşterimiz, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde de bilgi verdiğimiz üzere, yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Sebiha
30 Mart 2024 23:06

Vodafone Evde İnternet İptali

23 Ocak 2024 17:00624

8 ay öncesinde taşınma sebebiyle ev internetimi iptali için başvurdum ve ta...

Modem İadesine Rağmen Haksız Modem Faturası Çıkarıldı

22 Ağustos 2025 16:261.714

"Müşteri hizmetlerinden aradılar hemen yardımcı oldular teşekkür ederim faturamı iptal ettiler"

Vodafone Net Modem Teslim Ücreti

27 Mart 2024 14:052.043

Temmuz 2023 tarihinde Vodafone Net müşteri temsilcisi ile yaptığım konuşmada Aralık 2023 tarihinde sözleşmemin bittiğini...

Vodafone İnternet Kullanamadığım Halde İptal Etmiyor, Ödeme Alıyor

11 Temmuz 2024 11:54780

Kasım 2023 de Vodafone ev internetini evime bağlattım ve yaklaşık 2 ay kullandıktan sonra ocak 2024 te bulunduğum bölged...

Tümünü Gör

Gökmen
Vodafone Net Abonelik İptali Taahhüt Ücreti Talep Edilmeksizin

Vodafone NetAbonelik İptali Taahhüt Ücreti Talep Edilmeksizin

Meral
Vodafone Net İnternetimi 1 Yıl Önce İptal Ettim Ama Hala Mesaj Alıyorum!

Vodafone Netİnternetimi 1 Yıl Önce İptal Ettim Ama Hala Mesaj Alıyorum!

Murat
Vodafone Net İnsanları Çözümsüz Bırakarak Zaman Kazanıp, Üstüne Fatura Kesiyorlar

Vodafone Netİnsanları Çözümsüz Bırakarak Zaman Kazanıp, Üstüne Fatura Kesiyorlar

Serpil

Öne ÇıkanKonular