Emre sonucu yetersiz buldu

Vodafone Net Ev İnterneti Hesabına Giriş Yapamıyorum!

27 Ocak 2024 18:19
Emre
Emre
27 Ocak 2024 12:38

Vodafone'dan ev interneti aldın 45lira indirim hakkım var yanımda uygulamasından ev interneti hesabına giriş yap ve seç diyor kurulduğundan beri hesabım uygulaması ev interneti hesabına giriş yapamıyorum iyice sıktı artık çok fena pişmanım faturamı nereden ödeyeceğim faturam nerede yazıyor onu bile bilmiyorum müşteri hizmetleri tam bir fiyasko zaten illallah ettim zaten m. Hizmetlerine kesinlikle ulaşamıyoruz bıktım sizden artık ya

27 Ocak 2024 23:14 (Şikayetten 4 saat sonra)
30 Ocak 2024 09:28

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

Selim

Vodafone Net te giriş yaparsan orada ki hediyeni ilk 1 ay içinde seçmen gerek, şu an bende giriş yapamıyorum upload 0.1 Mbps ye düştü 100 Mbps hız 70 Mbps ye düştü.

Selim

Google store de Vodafone Pay programını indir ona üye ücretsiz oluyorsun ya da hesap açıyorsun o hesabına banka kartı ya da kredi kartı ile para yüklüyorsun o hesaptan fatura ödüyorsun 70 TL iade ediyor 6 ay

Vodafone Ev İnternetinde Yasaklı Site Engeli Kaldırılmalı

19 Nisan 00:33