30 Kasım 2023 10:24

Vodafone net için online başvuru yaptık. Altyapı farklı bir firmaya aitmiş; onlar gelip bağladılar. Ardından Vodafone yetkilisi gelip evrakları imzalattı ve gitti. Üzerinden belli bir zaman geçtikten sonra 'eksik evrak var, belirli tarihe kadar tamamlanmazsa internet bağlantısını keseceğiz' üstüne bir de müşteri hizmetleri cayma bedeli yansıyacağını söyledi. Müşteri hizmetlerini arıyoruz, 'bayiden yapacaksınız' diyorlar; bayiye gidiyoruz, 'müşteri hizmetlerinden yapacaksınız' diyorlar. Bayiye gidip müşteri hizmetlerini arıyoruz, tam bayideki arkadaşla konuşacağımız an telefonu kapatıyorlar. Ben hayatımda böyle bir saçmalık görmedim. Bayiye gidip gelmekten yorulduk artık; acilen bir çözüme kavuşturulmasını istiyorum. Yoksa Tüketici Mahkemesi'ne başvurarak sorunu çözmek zorunda kalacağız.

30 Kasım 2023 10:14
Vodafone Net Eksik Evrak Sorunu

Ek olarak gelen mesajlar bu şekilde madem eksik evrak vardı da nasıl aktivasyon işlemi tamamlandı diye mesaj gelebiliyor. Bütün evraklar sözleşme vs günü gününe elimizde resmen cayma bedeli almak için oyun oynanıyor.

30 Kasım 2023 12:15 (Şikayetten 1 saat sonra)
06 Aralık 2023 13:23

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

Müzeyyen sonuçtan hiç memnun değil

Müzeyyen
07 Aralık 2023 20:03
Vodafone Net Eksik Evrak Diye Hizmeti Kesmeye Çalışıyor
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 22:45
Aziz sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2023 09:42

18 Ekim 2023 16:59
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 17:34
Vodafone Net Kategorileri