Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Mobil Hat Açtıramıyor

28 Ekim 2024 14:10
Hasan
Hasan
28 Ekim 2024 12:35

Vodafone mobil hattımı dün akşam üzeri internet üzerinden aldım. Numarasını belirledim ertesi gün Mağazaya gidip hattımı almak istediğimde mağaza personeli, müşteri satışa uygun değildir uyarısı verdiğini söyledi. Mağaza çalışanı hattı açtırmak için öncelikle mevzu bahis kara liste veya engel durumu ortadan kaldırmak gerektiğini söyledi ve Vodafone müşteri hizmetlerini arayıp çözüm merkezinden destek alarak halledilebileceğini söyledi. Ve mağazadan ayrıldım. Vodafone mobil hat müşteri hizmetleri ve ev İnterneti çözüm merkezleri yaklaşık 45 dakika boyunca ilgili ve yetkili birime aktarıyoruz diyerek ben beni defalarca sesli yanıt yani ana menüye yönlendirdi ve ilgilenmedi çözüm de üretmediler. Ben bu durumdan aşırı derecede şikayetçiyim. Ve konunun ivedilikle çözülmesini istiyorum tüketici olarak. Çözülmeyecekse de açmış olduğum yeni mobil Vodafone hattının ( 545 218 6993 ) tarife bedeli hat açma ücreti vergiler vs ödeme çıkarılmadan aboneliğimin iptal edilmesini talep ediyorum hakli olarak çünkü ortada ne mobil hat var ne çözüm gereğinin hızlı bir şekilde yapılmasını, ilgili birime arz ederim.

31 Ekim 2024 13:37 (Şikayetten 2 gün sonra)
31 Ekim 2024 13:37

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

31 Ekim 2024 16:18

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Kalıcı Çözüm Bulunamayan Uzun Süreli Vodafone Net Kesintisi

05 Ocak 11:10
Kalıcı Çözüm Bulunamayan Uzun Süreli Vodafone Net Kesintisi

27 Mayıs 2025 14:03

Vodafone Ev İnternetinde Sürekli Kesinti Ve Ücret İadesi Talebi

29 Ocak 12:08
Lütfi sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Net Ev İnternetinde Kesintiler Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

28 Ocak 15:41