Işıl sonuçtan çok memnun

Vodafone Ev İnternetindeki Süregelen Sorunlar Ve Yetersiz Destek

15 Aralık 2024 18:38

Vodafone ev internetim çalışmıyor, yaklaşık 20 gündür kimse arıza için gelmedi. Modem değişimi var, 5G uyumlu dediler. İnternet daha da bozuldu, internetim yok diye hediye verdiler. 10 GB yeniden olmadığı için evimde internet işlerimle ilgili eğitimleri bitirmek istediğimde, haftada bir kez veriyoruz, yardımcı olamam diye yanıt verdiler.

16 Aralık 2024 19:22

Evimin interneti 20 gündür çalışmıyor. Muhatap olabileceğim hiç kimse yok müşteri hizmetleri sürekli arıza kaydınız oluşturuldu 48 saat içerisinde geri dönüş olacak diyorlar Fakat kimse geri dönüş sağlamadı. Aynı bölgede sorun yaşayan arkadaşım da var 4 aydır bu sorunu yaşıyormuş. Fakat hiçbir ekip arkadaşınız gelmiyor. Kapatmak istesem internette 3000 TL. Cayma bedeli çıkıyor. Çocuğun ödevleri oluyor ek internet paketi almak zorunda kaldım. Acilen yapılması gerekiyor acil.

Ek
Ek
16 Aralık 2024 00:49

Evimin interneti yaklaşık 20 gündür arızalı çarkı çevirip internet alayım hediye dedim şu an Çark çevirme bile hata veriyor yıllardır Vodafone müşterisiyim böyle bir hizmet vermeyen firma arıza için ekip yollamayan bir şirket görmedim aynı bölgede 4 aydır evinde interneti olmayan arkadaşım var burda bulunan çalışanlar hizmet sağlamıyor ve internetim azalıyor para ile satin almak zorunda bırakıyorlar

15 Aralık 2024 19:29 (Şikayetten 51 dakika sonra)
18 Aralık 2024 11:32
18 Aralık 2024 11:32

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

Sudenur sonuçtan çok memnun

09 Temmuz 2025 20:47