Adem sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol'un 'Sanal Mağaza' İsimli Firmaya Beni Mağdur Ettirmesi.

Trendyol'un 'Sanal Mağaza' İsimli Firmaya Beni Mağdur Ettirmesi.
03 Haziran 2024 12:10

Trendyol. Eşime 2 adet şal siparişi verdim. Medine ipeği olanı beğenmedik, diğeri pamuklu şal ise defolu idi. Bundan dolayı iade istedim ve Trendyol Express kargo gelip evden aldı kargoları. Satıcılara ters ürünler gitti, yani pamuklu gelen firmaya Medine ipeği, Medine ipeği satana pamuklu olan. Bana Medine ipeği göndermiş olan doğal olarak reddetti. Pamuklu şal satıcısı ise eline Medine ipeği geçince ve aradaki fark 2 katından bile fazla olunca hemen kabul etmiş ve para iadesi demiş. Trendyol'u aradım ve dedim ki ona yanlış ürün gittiyse diğerine de yanlış ürün gitmiş olmalı. Bana dediler ki iade gelsin, bakıp kontrol edip bizi arayın. Ürün iadeden geldi. Baktım, evet pamuklu olan şal, Medine ipeği satmış olan firmaya gitmiş. Trendyol'u tekrar aradım, bu gelen ürün iadeyi kabul etmiş olan firmaya ait, onlar ise Medine ipeğini onaylamış. Bir firma satmadığı ürünü nasıl bilemez? Biliyorlar tabii, bilerek ve isteyerek pahalı olan ürünü kabul ettiler. İade için firmaya ulaşacağız dedi. Trendyol müşteri hizmetleri, ben de bekliyorum. Bana dönüş yapsınlar diye ama mesaj bile atmadılar. Bunun üzerine bugün tekrar aradım, "Satıcıya ulaşamıyoruz" dediler. Beni ilgilendirmez sizin satıcınız, nasıl binlerce kişiye satış yaptırdığınız firmaya ulaşamazsınız dedim. Tüketici heyetine gidin diyorlar. Hakkımı istiyorum. Ürünlerinizin tamamını alın, paramı son kuruşuna kadar geri verin. Hayatım boyunca ilk defa böyle bir duruma maruz kalıyorum. Hatayı yapan Trendyol Express, bu ise göz yuman Trendyol ve pamuklu şal satan firma.

03 Haziran 2024 12:25

Soru bile sordurtmuyorlar. Hayırdır ne iş bu? Ayrıca firma hala satış yapıyor. Demek ki ulaşılamama sorunu yok. Çünkü yeni teslimat yapılan kişiler var. Her ne ise sorununuz beni alakadar etmez kardeşim. Paramı geri verin.

03 Haziran 2024 19:09

Mağaza'ya soru sordum gelişmelerin arkasından. 6 saat sonra cevap verdiler. Trendyol Bariz şekilde ulaşamıyoruz diyerek yalan söylüyor. Neden böyle yalan söylüyorlar orası da ayrı bir soru işareti. Kesinlikle hakkımı almak için elimden gelen her şeyi yapacağız. Sorunun ana kaynağı kesinlikle Trendyol. Sonra Trendyol Express. Sonra ise Pamuklu Şal satıcısı Sanalmağaza isimli firmadır. Hakkımı istiyorum...

04 Haziran 2024 07:28

Dün akşam Trendyol asistan üzerinden tekrar konuştum. Çözüm için uğraşacaklarını belirttiler. Yeniden bekleme moduna geçtim sanmasın Trendyol. Onlar sürece devam ederken aynı hızla hakkımı aramaya devam edeceğim. Bu yazıyı da sürekli güncellemeye devam edeceğim. Hakkımı alana kadar asla durmam.

04 Haziran 2024 12:48

Dün bana attıkları Maildir. Şikayet güncelliğini Koruyor. Bu saate kadar ne aradılar, ne de sordular. İstediğiniz kadar bekletin yazmaya çizmeye devam edeceğim. Sorunumu çözün kardeşim yok öyle Sorunun içinden kaçmak.

04 Haziran 2024 13:05

Satıcıya Tekrar mesaj attım sorunumun Çözümü için Trendyol ile iletişime geçmesini söyledim. Bekliyoruz ama boş boş bekleyemeyeceğim artık. Trendyol ancak sallıyor laf var ama icraat yok. Ondan dolayı her yerden hakkımı aramaya devam ediyorum. İllaki inatları kırılacak ve sonunda çözecekler. Ben pes edersem bunlar asla çözmez. Sonuna kadar hakkımı aramaya devam. Bu iş birkaç gün daha çözülmezse bu konu ile alakalı video çekip tüm Türkiye'ye Youtube.com üzerinden sorunu anlatmayı düşünüyorum.

04 Haziran 2024 13:35

Bugün sorduğum soruya da dünkü ne de Sanal mağaza isimli satıcı cevap attı tekrardan. Demek ki satıcıya ulaşılamama sorunu hiç olmadı. Yazıdan da anlaşılacağı gibi Trendyol hala satıcıya hiçbir şey söyledi. Ya da satıcı numara yapıyor. Burayı şu an bilemiyorum. Benim sorularıma cevap veren firma Trendyol 'a mi cevap vermiyor. Bana mail atan Trendyol sanal mağazaya atmıyor mu? Trendyol kendi uygulaması üzerinden satıcıya soramaz mı? Tüm bu soruların cevaplarını bekliyorum. Trendyolllllll, Hakkımı ver hakkımı ❗❗❗

04 Haziran 2024 19:29

Henüz Trendyol Çözümle gelmedi bana. Bundan dolayı tekrar Trendyol uygulamasından müşteri temsilcisine yazdım. Konu günceldir. Hiçbir çalışma yok Trendyol da. Hakkımı aramaya devam edeceğim. Trendyol Hakkı istiyorum. Sorun çöz, sorun oluşturma.

05 Haziran 2024 06:01

Akşam Sanalmağaza isimli firma'ya yazmıştım bana cevap atmışlar. Firmaya soru sora sora sorunumu çözdürmeye çalışıyorum Her kulvarda varım.

05 Haziran 2024 06:02

Verdiği cevaba tekrar soru atarak sorunumu çözmeye çalışıyorum. İnşallah çözeceğim bunu. Bakalım buna ne cevap atacak satıcı.

05 Haziran 2024 10:43

Sanal Mağaza isimli satıcının yazdıklarına göre Trendyol adama 1 kere bile bildirim yapmamış. Böyle saçma sapan Bir çalışma olabilir mi. Trendyolllllll Hakkımı ver hakkımı...

05 Haziran 2024 10:49

Sorun Günceldir... Trendyol hiçbir şekilde ilgilenmiyor. İlgileneceğiz diyorlar ama zerre kadar ilgi alaka, çalışma, bilgi verme yok. Satıcı hala hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi takılıyor bu kadar numara yapması zor. Demek ki Trendyol asla ve kat'a sorun çözümü için kimseye 1 kelime bile etmiyor. Hakkı mi ver Trendyollll Hakkı mı.

05 Haziran 2024 20:42

Konu Güncelliğini koruyor. Trendyol canlı müşteri temsilcisi ile konuştum öğlen ama ekran görüntüsünü almayı unuttum. Tekrar şey yaptım ilgileniyoruz diye söylüyorlar ama bence boş yapıyorlar. 1 Gün daha bekleyiniz dediler ama neyi bekletiyorlar orası ayrı bir soru işareti tabii ki.

06 Haziran 2024 12:57

Ağzını bıçak açmıyor Trendyol 'un. İşi sürüncemede beklemeye çalışıyorlar ama Hakkımı alacağım sizden. Hiçbir şekilde şikayet ile alakalı 1 kere bile iletişime geçmediler. Ben uğraşıyorum da çözmeye çalışıyorum. İcraat Trendyol'da sıfır bile değil eksilerde dolaşıyorlar... Hiçbir kelime dahi etmiyorlar. Bunları Tüketici Hakem Heyeti'ne değil direkt mahkemeye vermek gerekiyor net. Youtube.com üzerinden video zamanı geliyor artık.

07 Haziran 2024 16:58

Trendyol'dan az önce aradılar ve Sanalmağaza isimli satıcıya ulaşamadık dediler. Hayatım boyunca bu kadar yalan söyleyen bir firma görmedim. Satıcıya soru sormamı engellemişler. Elimde bir sürü ss var boşa bunları yapıyorsunuz. Benim soru sorup ulaştığım firmaya Koskoca Trendyol ulaşamıyormus. Bu kadar büyük yalan söylenmez kardeşim.  Bundan sonra çok daha şeyler göreceksiniz. Hakkımı sonuna kadar arayacağım.

07 Haziran 2024 19:04

Satıcı Mayıs'ta aldığım ürüne 2 Haziran'da fatura kesmiş. Satıcıyı fatura üzerinden buldum. Trendyol asla ulaşmamış bu satıcıya.  Adam satmadığı ürünü onaylıyor. Trendyol ise adamla asla görüşmüyor.  Asla yemez. Pazartesi günü Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapmakla kalmayacağım bunu da herkes bilsin. Hakkımı sonuna kadar aramaya devam edeceğim.

08 Haziran 2024 10:19

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru için çok güzel bir dosya oluşturdum. Pazartesi Gidiyorum. Tüm süreci her şeyiyle belgeledim. Her süreci ayrı ayrı şeffaf dosya koyarak tüm süreci okuyan için sanki orada kendi yaşıyormuş gibi belgeledim. Bizde belgeler konuşur mailler, yarışmalardan ekran görüntüleri. Satıcı ile soru sorma görüntüleri vs. Vs. Her iki ürün faturaları. Gelen ürünün defolu olduğu görseli vs. Neler var neler içinde. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup yasal haklarımı sonuna kadar arayacağım. Oldu ki Hakem Heyetininin kararını yerine getirmezlerse direkt icraya gideceğim. Bütün yasal haklarımı sonuna kadar kullanmaya kararlıyım...

08 Haziran 2024 10:21

Önemli Not. Buraya Videoları koydum. Tüketici Hakem Heyeti isterse tüm videoları onlara atacağım. Burada olmayan bütün süreci anlatan bir video da var daha 😉

14 Nisan 2025 14:57

İlhan
02 Ağustos 2023 14:14

17 Mart 2024 12:01
Trendyol Ve Trendyol Express Kargo Sorunu

06 Kasım 2024 11:15
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 11:56

Trendyol Kategorileri