Ezgi sonuçtan çok memnun

22 Haziran 2023 03:27

Trendyol'da yorumlarım otomatik reddediliyor. Defalarca şikayet kaydı oluşturmama rağmen sürekli kriterlere uygun değildir şeklinde geri sönüş alıyorum. Daha önce bir yorum bile kritere uygun değilse yorumların otomatik reddedildiğine dair müşteri temsilciniz tarafından bilgi iletildi. Bu sorunu bir türlü düzeltemediler. Her seferinde bilgi iletiyoruz kontrol sağlanacak deniyor ve her seferinde aynı şekilde dönüş yapılıyor. Yaklaşık 2 senedir aynı sorunu yaşıyorum. İyi kötü hiçbir yorumum yayınlanmıyor ve onay aşamasına bile düşmüyor otomatik reddediliyor. Yaptığım her yorum kriter dışı kalıyor olamaz. Tamamen Elite üyeliğin önüne geçmek için kasti yapıldığını düşünüyorum. 2 senedir bu sorunla uğraşmak durumunda değilim. Hangi yorumumun kriter dışında kaldığını bile söyleyemiyorlar. Ayrıca çok kötü yazıldığında bile yorumun kriter dışı kalabileceğini, bu şekilde basit kalıpların bile otomatik reddedilebileceğini belirttiler. Yorum yapma durumunda çok kötü yazabiliyor olmak lazım. Bu da ayrı bir saçmalık zaten.
Defalarca şikayet kaydı oluşturmama rağmen bir sonuç alamamam da cabası. Bu satıcılar için de haksız bir durum. Ürün aldığım bir çok satıcıdan memnunum ve iyi yorumlar yaptım ancak hiçbiri yayınlanmıyor ve bu durumun satıcılar içinde kötü bir durum olduğunu düşünüyorum. Aynı durumda kim bilir kaç kişi var ve insanlar uğraşmak istemediği için yazmıyor belkide. Özellikle inat ettim ve buradan da yazıyorum. Ayrıca hiçbir platformda sorunum çözümsüz kalmadı. Trendyol'da çözümsüz kalıyor ve birine ulaşmak bile büyük bir sorun.
Yaptığım yeni yorumlar ile bir an önce destek bekliyorum. Bir daha dönüş olmazsa asla alışveriş yapmayacağım. Aynı satıcılar başka platformlarda da satış yapıyor illaki. Başka bir siteden almak çok da zor değil.
Ayrıca bütün çevreme de yaşadığım sorunu aktaracağım ve tercih etmemeleri için elimden geleni yapacağım.
Ben aylarca bu sorunla uğraşmak zorunda değilim böyle saçmalık görmedim!

profile profile
23 Haziran 2023 04:02

Şimdi de satıcıya sorduğum sorular reddediliyor. Kriterlere uygun değildir diyor ancak defalarca okudum kriter dışı kalan bir durum yok. Gerçekten kafayı yiyeceğim artık

29 Haziran 2023 01:36

Bir geri dönüş bile sağlanmadı. Böyle bir şey görmedim. Çözemediğiniz gibi bir geri dönüş bile sağlayamıyorsunuz. Bu nasıl hizmet bu nasıl kalite. Koskoca Trendyol bir çözüm sunamadı yazıkları olsun

06 Kasım 2023 15:07

Sorunum çözülmedi. Koskoca Trendyol sistem açığını bile halledemiyor

Eda sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2025 20:21

Melike
08 Mart 2025 09:28

18 Ocak 2025 00:49
Büşra sonuçtan memnun değil

Büşra
09 Ocak 2024 00:53
Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

Kubilay
06 Haziran 2023 13:19