Nilden sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 15:23

"Şimdi Al, 2 Ay Sonra Taksitle Öde! " kampanyasını kullanmak için sepetime ürün ekledim. Sepetime eklediğim ürünler kampanya koşullarını eksiksiz bir şekilde karşılamaktadır. Ancak ödeme aşamasında kampanya koşullarını sağlayan Bonus kartımı seçtiğimde, "Şimdi Al, 2 Ay Sonra Taksitle Öde! " seçeneği görünmüyor. Aynı koşulları sağlayan World kartımla bu seçeneği görebiliyorum.

Konuyu Trendyol Asistan'a ilettim, ancak sürekli olarak "sepet ve kampanya koşulları sağlanmalıdır" yanıtları alıyorum. Ancak ben zaten Trendyol'un resmi web sitesinde yayımlanan tüm kampanya koşullarını eksiksiz bir şekilde karşılıyorum.

Kampanya koşullarının paylaşıldığı link: ttps://www.trendyol.com/s/kampanyalar

Bankamdan aldığım teyit doğrultusunda kartımda bir sorun olmadığını biliyorum. Ancak Bonus kartımla neden taksit ötelemeli alışverişimi gerçekleştiremiyorum, bu konuda anlam veremiyorum.

Alışverişimi kişisel sebeplerden Bonus kart ile yapmak zorundayım. Konuyla ilgili çözüm bulunması konusunda yardım bekliyorum.

Kenan
Kenan

Mobil uygulamada denedinizmi Nilden hanım. Trendyol kampanyayı durdurma ve şartlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir. Kampanya sadece mobil uygulamada geçerlidir.

Nilden

Her yerden denemiştim. Eğer kampanya koşullarını değiştiriyorsa bunu resmi sitesinde yayınlaması gerekmez mi?

Trendyol Şimdi Al 2 Ay Sonra Taksitle Ödeme Seçeneği Gözükmüyor

21 Aralık 2023 22:19
Trendyol Şimdi Al 2 Ay Sonra Taksitle Ödeme Seçeneği Gözükmüyor
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 18:15
Hilmi sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2023 23:44

Trendyol Kategorileri