Trendyol Newdrog İsimli Firmanın Sattığı İlaç Orijinalliği Şüpheli

Gülhan
24 Mayıs 2024 17:14

7 Nisan 2024 tarihinde, Trendyol üzerinden, newdrog isimli firmadan; Ligone Melatonin (çiğneme tableti) satın aldım. Bu ilacı daha önce de kullandığım için tadını biliyorum. Biter bitmez de newdrog'dan aldığım yeni kutuya başladım fakat tadı öncekinden çok çok farklıydı. Bozulmuş ya da sahte ürün olabileceğinden şüphelenip firmaya iade etmek istediğimi yine Trendyol aracılığı ile ilettim. Firma olumsuz yanıt verdi ve üretici firma RC Farma'yla iletişim kurmamı söyledi. RC Farma'ya başvurdum, kendileri sadece eczanelere satış yaptıklarını bu yüzden sorumlu olmadıklarını e-mail ile belirttiler. Bunun üzerine şüphelerim iyice arttı. İlgili kamu idarelerine durumu bildirdim. Tarım ve Orman Bakanlığından; inceleme yapıldığı ve inceleme sonucunda firmaya işlem yapıldığı cevabı geldi, cevapta işlemin ne olduğuna ilişkin açıklayıcı bilgi yoktu. Bu arada Trendyol'dan kontrol ettiğimde firmanın artık bu ürünü satmadığını fark ettim. Ürünü kullanmayı bırakıp, aynı ilacı başka yerden tekrar aldım. Yeni ürün, daha öncekiler gibiydi yani NEWDROG'un sattığı ürün gibi değildi. Sonuç olarak bu firmadan şikayetçiyim. Web'den araştırdığımda da sitelerini bulamadım.

Burak
Burak

Newdrog zaten rcpharmanın satış kanalı değil mi ki?

Seren sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2025 17:25

Gülse
13 Ekim 2023 12:26
Trendyol Orijinalliği Şüpheli Ürün
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Alperen
29 Mart 2024 18:14