Uğur sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 02:12

Trendyol GO #trendyolgo #Trendyol #Trendyol kurye #Trendyol

Merhaba Ben 1,5 yıla yakın bir süredir aktif olarak Trendyol GO kuryesiydi. Kask cezası nedeniyle sistemim banlandı ve işime devam edemedim. Evliyim ve geçim kaynağım olan işime yeniden başlamak ve işime geri dönmek istiyorum. Yapılan bir yanlışın yaptırımı direkt işten men olmamalı. Her işin olduğu gibi bu işin de belli prosedürü var biliyorum ancak ceza yaptırımı işten kovulmak yerine uyarı vs caydırıcı ve işin devamlılığını arz eden seçenekler olmalı sizlerden ricam sistemimin yeniden aktif edilip kaybettiğim işim için geri dönüş sağlaya bilmenizdir. Mağduriyetimin giderilmesini ve işime yeniden başlayabilmem için gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

08 Haziran 2024 00:38

Merhaba işime iademi istiyorum ancak ünlü firma Trendyol dan dönüş yok herhangi bir yardım yok çözüme kavuşturucu bir işlem yok insanların ekmeğiyle oynamak yerine destek olup içgüdü varlığını korumalısınız. Ben 1,5 yıla yakın bir süredir aktif olarak Trendyol GO kuryesiydi. Kask cezası nedeniyle sistemim banlandı ve işime devam edemedim. Evliyim ve geçim kaynağım olan işime yeniden başlamak ve işime geri dönmek istiyorum. Yapılan bir yanlışın yaptırımı direkt işten men olmamalı. Her işin olduğu gibi bu işin de belli prosedürü var biliyorum ancak ceza yaptırımı işten kovulmak yerine uyarı vs caydırıcı ve işin devamlılığını arz eden seçenekler olmalı sizlerden ricam sistemimin yeniden aktif edilip kaybettiğim işim için geri dönüş sağlaya bilmenizdir. Mağduriyetimin giderilmesini ve işime yeniden başlayabilmem için gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

28 Mayıs 2024 01:50

Trendyol GO #trendyolgo #Trendyol #Trendyol kurye #Trendyol

Hasan
Hasan

Merhaba 1yıla yakın Tirentyol GO firmasında Kuryelik yapıyorum herhangi bir uyarı almadan hesabım kapatıldı geçim kaynağım buydu başka işim yok hesabımın çılmasını istiyorum her işin olduğu gibi cezası disiplini olur direk işten çıkarmak olmaz

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol GO Kurye Sistemim Kapatıldı