*büyükyalı Da Oturmadığım İçin Trendyol'dan Ürünlerimi Alamadım*

*büyükyalı Da Oturmadığım İçin Trendyol'dan Ürünlerimi Alamadım*
11 Aralık 2023 00:57

Trendyol'dan gece sipariş verdim. Gel al noktası olarak bana sadece Zeytinburnu Fişekhane'deki PUDO kargo otomatına yönlendirildi. Kargo adresi açıklamasında 'sadece giriş izni olanlar' yazıyor. Bilenler bilir, Fişekhane yemek, kahve içilen bir sürü mekanın bulunduğu bir yer. 'Giriş izni' deyince, herhalde orada çalışan, güvenlikler ya da onlarla görevli kişiler bununla ilgilenecekler diye düşünüp, o kargo otomatını seçtim. Bu arada benim Gel Al noktası olarak başka bir yer seçseydim orayı tercih ederdim; ancak hiçbir yer göstermeyip sadece o otomatı gösterdi. Neyse, ürünlerimi almaya gittiğimde Trendyol Gel Al noktası konumundan hiçbir şey bulamadım. Oradaki birçok güvenliğe sordum, olaydan haberleri yoktu. Sonra bir güvenlik, 'İsterseniz adreste Büyükyalı yazıyor, bir de oraya sorun' dedi. Büyükyalı ile Fişekhane birbirine bitişik olduğundan ve sonuçta adamların binasına girmeye çalışmadığımdan, bina dışındaki alanda konuma göre bulmaya çalıştım. Fişekhane'de dört tur attım. Arkadaşımı aradım, orayı iyi bilir diye; ancak o da bilmediğini söyleyince, herhalde Fişekhane ile ilgili bir durum olmadığını düşündüm. Sonra Büyükyalı lobisine gittim. 'Benim bir kargom vardı' dedim. Oradaki kadın, 'PUDO'ya mı söylemişler?' diye sordu. 'Evet, aynen öyle' dedim. 'Burada mı oturuyorsunuz?' diye sordu. 'Hayır' dedim. 'O zaman alamazsınız' dedi. 'Ne demek o?' dedim. Meğerse sadece orada oturanlar alabiliyormuş. 'Bir şey yapamaz mısınız? Çalışanlar falan alamaz mı?' diye sordum. Ama yapamayacaklarını söylediler. Büyükyalı'da oturmadığım için kargomu alamadım. Madem böyle bir durum var, adresim Trendyol'da kayıtlı olduğuna göre beni neden oraya yönlendiriyorsunuz? Hadi yönlendirdiniz, neden düzgünce 'sadece oradaki ev sahipleri kullanabilir' diye yazmıyorsunuz? Bunun yüzünden neden bu kadar uğraşmak zorunda kaldım?

Güler
14 Eylül 2024 10:13

Sümeyra
23 Mayıs 2024 13:43

29 Temmuz 2024 23:09

Selcuk
31 Ocak 2025 12:55
Ardıç sonuçtan hiç memnun değil

Ardıç
10 Temmuz 2024 16:40