Buse sonuçtan hiç memnun değil

THY Yetersizliği

28 Temmuz 2023 20:48

5 Temmuz tarihinde Isparta aktarmalı Samsun uçuşu yapacaktım İstanbul'dan uçağa binerken valizimin uçağa yerleştirilmediğini gördüm ve hostesi çağırdım kendisi yer hizmetleriyle görüşeceğini belirtti. Geldi. Valiziniz yüklenecek bir sorun olmaz dedi. Daha sonra uçak hareket halindeyken tekrar söyledim ve bununla ilgili görsellerimde mevcuttur fakat kimse oralı olmadı indiğimde valizim yoktu 13 aylık bebeğimin eşyaları içindeydi. Bezinden özel ilaçlarına kadar çağrı merkezini aradığımda hiçbir şekilde yardımcı olunmadı.

Samsun Bafra'da yaşıyorum özel taksi gönderip havaalanından eşyamı aldırdım Çünkü kendileri 4 iş günü içinde en erken geleceğini söyledi. Ben o zaman aldım valizimi hatta hasarlıydı valizim önemsemedim 27 Temmuz'da Samsun'dan Antalya uçuşum vardı Antalya'ya indiğimde yine valizim ortada yoktu bu sefer bebek arabamla birlikte saat gece 4'te ben evsiz kaldım Çünkü valizimdeydi anahtarım ve bütün eşyalarım İsparta'da yaşadığım için dönmem gerekiyordu bana sabah 7 buçukta valizimin geleceğini beklemem söylendi. Kucağımda bebekle beklemem söylendi. Ben de en azından yerleştirilebilecek bir otel imkanı varsa dinlenmek istedim çünkü oturulacak bile yer olmayan yerde bebekle 4 saat beklemem istendi çağrı merkezini aradık Hotel desk diye bir yere bildirmemi söylediler. Biz de oraya gittik oradaki şef bize yardımcı olmak yerine Hotel desteği olmadığını belirtti.

Bir süre konuşarak oyalamaya çalıştılar fakat yorulduğum için ne olursa kabul edecek hale geldim kendisi bana valizimi Isparta havaalanına götüreceklerini oradan da eve teslim yapılacağını belirtti ve ben şu an hala valizimi teslim almadım bu kadar köklü bir şirketin bir müşterisine sürekli bu durumu yaşatması ve yaşattıklarına karşı hiçbir kusuru yokmuş gibi sürekli mağdur bırakılmaya çalışılması nasıl bir durumdur. Bu saatten sonra THY uçuş yapmayacağım ve yapmayacağım Gibi elimdeki görsel ve diğer belgelerle Türk Hava Yolları'na gerekirse dava edeceğim dünya kadar harcama yapmışım o kadar yol parası eşya almışım ve ben göz göre göre uyardığım söylediğim halde yaşatılması mantık dışı kendi kanallarından gerekli bildirimde bulundum dönme tenezzülünde bile bulunulmadı. Bir de buradan yazmak istedim.

profile profile
09 Ağustos 2023 23:49

Markaya yazıcak ne cevap var ne bir şey ne çözüm geldi ne de farklı bir özür THY gibi bir şirketin bu şekilde sürekli mağduriyet yaratması bir de üstüne mail atıp yok referans numarası istemişler maile bir de ya maile bakmasaydım ne mesaj var ne arama islerine geldiğinde küçücük bir şey için arıyorlar ya da SMS geliyor onlara da söyledim artık dava edeceğim sırf benim kıymetli zamanımı çaldıkları için ve mağduriyeti çözecek kadar yeterli düzeyde bir firma olmadığı için elimdeki belgelerle dava edeceğim

09 Eylül 2023 16:18

Turk hava yolları herhangi bir çözüm sunmadı sürekli evrak eksik slip gönderin kimlik diyerek bu tarihe kadar getirdiler üstüne üstülük mail takibi yapamadığımı belirtiğim halde aranma ya da mesaj istedim bana mail atmışlar 22-08 de ben bugün gördüm insanlar unutsun farketmesın de kapansın diye o kadar uğraştırıyorlar kı ama bu son du eğer bu kaydım sonuçlanmazsa THY dava edeceğim

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
17 Temmuz 2023 23:30

Arzu
05 Temmuz 2025 16:33
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Bagajım Kayboldu, THY İlgisiz Ve Açıklama Yapmıyor

Özlem