THY Ve Mükemmel Sistemleri İle Bavullar Kayboldu

Derya
04 Şubat 2024 03:01

03.02.2024 tarih itibariyle çok övülen İstanbul Havalimanı 12.35 İstanbul Milano malpensa seferi yapan THY uçağa esim ile birlikte f gişesinden 09.30 gibi turk havayoluna 4 bavulumuzu kabin bagajları da dahil kilo problemi olmadığı için hepsini aldılar. İçinde tüm önemli evraklar şarj aletleri para kıyafetlerimde dahil araba anahtarı ev anahtarına kadar sadece passport ve kimliklerimizi cep telefonlarımızı yanıma alıp eşimle birlikte uçağımıza İstanbul Havalimanı çok övülen sistemlerinden bırakılıp, 10 a a kapısından uçağa bindik ve Milano malpensa havalimanına indik pasaport kontrolden sonra bagaj dağıtım bantına gidip bekledik. Saatlerce herkesin bavulları geldi bizimki 4 bavuldan bir tanesi bile gelmedi. İlk basta inanmadık. Bizimle birlikte aynı uçakta olan 2 koreli kari koca ve ayağı sakat bir yaşlı teyzenin de bavulları kayıp olunca ters bir şeyler olduğunu anlayıp kayıp büroya gittik.
İtalyanlar kayıt acıdılar sonra sisteme bir baktılar bizim 4 bavuldan hiçbir yerde yok, uçağa bile yüklememiş. Terminal filmi gibi ortada kaldık. Ne esya ne para, ne şarj aleti ortada kaldık. Evimize bile gidemiyoruz. Anahtar bile orada kaldı. Bende kabahat turk havayollarına nasıl güvendim, bir de İstanbul havalimanına hani her şey mükemmel ötesiydi. Daha 4 bavulu ve diğer arkadaşlarla birlikte 8 bavul daha nerede olduğunu,24 saat oldu hala cevap yok. Biz sizi arayacağız, ya da email atacağız dediler. Böyle bir mağduriyet hiçbir yerde yoktur. Bir de müşteri hizmetlerini yurt dışından ayrıca aradım aciliyetimi anlattım 2 kere. Ama hala bir şey ortada yok.

Eşimle resmen dımdızlak orta kaldık. Bunu neden olan görevliler ise, şu an evlerinde rahat rahat uyuyorlar. Benim hırkam bile yok buz gibi havada düşünün böyle bir şey dünyanın hiçbir yerinde bile olamaz.

04 Şubat 2024 02:16

03.02.2024 tarih itibariyle çok övülen İstanbul Havalimanı 12.35 İstanbul Milano Malpensa seferi yapan THY uçağa eşim ile birlikte f gişesinden 09.30 gibi Türk havayoluna 4 bavulumuzu kabin bagajları da dahil kilo problemi olmadığı için hepsini aldılar içinde tüm önemli evraklar şarj aletleri para kıyafetlerimde dahil araba anahtarı ev anahtarına kadar sadece pasaport ve kimliklerimizi cep telefonlarımızı yanıma alıp eşimle birlikte uçağımıza İstanbul Havalimanı çok övülen sistemlerinden bırakılıp 10 a a kapısından uçağa bindik ve Milano Malpensa havalimanına indik pasaport kontrolden sonra bagaj dağıtım bandına gidip bekledik saatlerce herkesin bavulları geldi bizimki 4 bavuldan bir tanesi bile gelmedi ilk başta kaldım. Bizimle birlikte aynı uçakta olan 2 koreli karı koca ve ayağı sakat bir yaşlı teyzenin de bavulları kayıp olunca ters bir şeyler olduğunu anlayıp kayıp büroya gittik italyanlar kayıt acıdılar sonra sisteme bir baktılar bizim4 bavuldan hiçbir yerde yok uçağa bile yüklememiş terminal filmi gibi ortada kaldık ne eşya ne para ne şarj aleti ortada kaldık evimize bile gidemiyoruz anahtar bile orada kaldı bende kabahat Türk havayollarına nasıl güvendim bir de İstanbul havalimanına hani her şey mükemmel ötesiydi daha 4 bavulu ve diğer arkadaşlarla birlikte 8 bavul daha nerede olduğunu 24 saat oldu hala cevap yok biz sizi arayacağız ya da email atacağız dediler böyle bir mağduriyet hiçbir yerde yoktur bir de müşteri hizmetlerini Yurt dışından ayrıca aradım aciliyeti mi anlattım 2 kere ama hala bir şey ortada yok eşimle resmen ortada kaldık bunu neden olan görevliler ise şu an evlerinde rahat rahat uyuyorlar benim hırkam bile yok buz gibi havada düşün böyle bir şey dünyanın hiçbir yerinde bile olamaz lütfen acil cevap bekliyorum.

Fatma
09 Temmuz 2024 16:49
THY Kayıp Bagajlarım Uçağa Koymayı Unutmuşlar
Şule sonuçtan hiç memnun değil

Şule
20 Kasım 2023 15:57
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
09 Aralık 2024 15:38
THY Bagaj Sorunu: Valizlerimiz Nerede?

Esin
20 Ekim 2024 09:48