09 Temmuz 2024 16:49

08.07.2024 saat gece 12.05'te Amerika Birleşik Devletleri Newark Havalimanı'ndan dış hatlar Türkiye İstanbul Havalimanı'na uçtum. Kendi bagaj hakkım 2 adet ve ekstra bagaj hakkı aldığım 23 kilo olan 3 bagajım İstanbul Havalimanı'na indiğimde saatlerce beklediğim halde gelmedi. Kayıp büroya geçtim ve uçağa hiç bavullarımın alınmadığını öğrendim. Bir bilet için kaç bin dolar alınıyor ama bavullarım uçağa bindirilmiyor. Bana yarın evinize teslim edilecek bizzat denildi. Orada sorun çıkartmamak için şu an sisteme bakıyorum hala 'aranıyor' yazıyor bavullar. Bu nasıl bir sistem ya? O kadar bilet parası alıyorsanız hizmetinizin iyi olması lazım. Şimdi bavullar kaybolduysa eğer ne olacak? Kaç ayda zarar tazmini yapılacak bilinmiyor. Acil bavullarımın bana ulaştırılmasını istiyorum. Biri mor renk, biri altın rengi, biri koyu kahve. Üstlerinde yazı etiketi var, Ş**** D**** yazıyor. Kurdele takılı kolçak kısmında hepsinin.

10 Temmuz 2024 06:01

Hala aranıyor yazıyor sistemde bugün Amerika'daki Türk havayolları ofisini aradım yardımcı olurlar oradan uçağa bindirilmedi diye asla iletişim kurulmuyor bavullarıma ne oldu niye uçağa bindirilmedi asla belli değil bilgi verilmiyor bu kadar para verip rezil olmak yazık gerçekten bavulların içi yeni etiketi daha üstünde olan eşya dolu sonuç hava yolları şirketi bir anda 3 bavul sebebi belli olmayacak şekilde uçağa bindirmemiş 5 gün dolduğu anda mahkemeye başvuracağım hala bana gelmediği takdirde

Nuray sonuçtan çok memnun

Nuray
19 Temmuz 2025 20:19

THY Ve Mükemmel Sistemleri İle Bavullar Kayboldu

Derya
04 Şubat 2024 03:01
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Aydın
11 Ağustos 2024 21:29
Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

Ülkü
14 Kasım 2024 06:03
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
20 Eylül 2023 14:28