Duygu sonuçtan hiç memnun değil

THY Uzun Süren Rötar Ve İletişim Krizi

Duygu
08 Ocak 2024 11:40

TK7523 Antalya - Sabiha Gökçen Havalimanı (SAW) uçuşum 8 saatin üzerinde gecikti. 6 yaşındaki çocuğum ile Antalya havaalanında travmatik bir deneyim yaşadık. Yetkililerin yaptığı tek açıklama "hava muhalefeti" olmasına karşın, diğer uçuşlar maksimum 2-3 saat rötar yapıp kalktı. Hem havaalanında bekleme stresi, hem de etrafımızda oluşan kavga durumu hem psikolojik hem de fiziksel olarak çocuğuma zarar verdi. Uçak saatlerce Antalya civarında dönüp durdu ve bu sefer yapılan tek açıklama uçağın iniş izni alamadığı yönünde oldu. 8-9 saat sonrasında binebildiğimiz uçak bu sefer Sabiha Gökçen üzerinde iniş izni alamadığı söylemi ile dönüp durdu ve bu sefer de 2 saati aşkın uçağın içinde bekletildik. Artık gerçekten uçakta bir sorun mu var kaygısı ile bekledik. Ne pilotlardan ne kabin ekibinden bizi rahatlatacak bir açıklama dahi gelmedi. Çoluk, çocuk, bebek, yaşlı, hasta yüzlerce kişiyi mağdur ederken, bir özür veya bir açıklamayı yolcularına çok gören THY çalışanlarını ve uçuş pilotlarını kınıyorum.

Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
08 Ağustos 2023 13:18
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
08 Ocak 2024 01:33

Özge
29 Eylül 2023 22:15
Gaye sonuçtan hiç memnun değil

Ajet Bir THY Firması Olmadığı Halde Bilet Yönlendirmesi Yapıyor

Gaye