Meryem sonuçtan hiç memnun değil

THY Turk Havayollarının Saygısızlığı

14 Ağustos 2023 10:14

Turk havayollarından 10 Temmuz 2023'te bilet aldık. İki kişi olarak. Saat 16.55'te olan uçağımız uçuş iptali, gecikme, aktarmayla bilet değişikliği derken 14 saatte gideceğimiz yere vardık. Bu gecikmeler olurken Turk havayolunu arayıp gecikmeler var, uçak Rize'ye gitmiyor, alternatif Trabzon uçağıyla bilet değişikliği yapıldı. Nasıl gideceğiz biz Trabzon'dan Rize'ye dedik. Bize yaptığınız bütün harcamaların fişlerini ve faturalarını gönderin, karşılayacağız dediler. Şimdi 1 ay oldu. Bu sürede 12 kayıt açtım, 20 kez görüştüm, her defasında bir temsilci göremiyoruz, faturalarınızı derken diğeri görüyorum dedi. Şu an bir ay sonra 15 kez aynı mail geldi. Yapmış olduğunuz harcamaların fatura ve fişlerini gönderin diye. Sanırım Turk havayolları bu harcamaları karşılamaktan kaçıyor. Hem 1 buçuk saatlik yolu 14 saate uzatarak bizi mağdur ediyor. Bir de yetmezmiş gibi bir aydır çamura yatıyor. Yok faturanız gözükmüyor, yok su yok bu. Fatura ve fişleri temsilciyle birlikte yükledik ve kaç kere başka temsilciyle de teyit ettim. Sözde yetkili biri beni arayacaktı şikayetim üzerine. Ama arayan yok. Gerçekten Turk havayollarının düştüğü hale bak.

25 Ağustos 2023 16:20

Bugün turkhavayollari dönüş sağladı 1700 TL'lik yapılan harcamam için iki tane 199 TL'lik bilet alımında kullanabileceğim çek verdiklerini söylüyorlar! Gerçekten 1700 TL'yi bile karşılayamayan bir firma. Bana harcamalarınızı gönderin biz ödemesini yapacağız deyip bana harcama yaptırdıktan sonra bu yaptıkları rezillik.1 buçuk saatlik yolculuk 14 saat surdu ve üstüne bir de kendileri masraflarınızı karşılarız siz beklerken harcamalarınızı yapın diyenler simdi sade e199 TL'lik iki cek veriyor. Yine kendilerinde kullanmak uzere.cok komiksiniz ya

Nn Nn sonuçtan hiç memnun değil

Nn Nn
04 Ocak 2025 19:06
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
19 Temmuz 2023 20:26
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Online Check-in Sorunu Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet Ve Ek Masraflar

İsmail