Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

THY Prime Fly Mağduriyeti

THY Prime Fly Mağduriyeti
Ezgi
01 Temmuz 2024 15:06

THY uçak bileti alırken dönüş destinasyonumuz belirli olmadığı için değişiklik yapabilmek adına dönüş biletimizi Prime fly uçuşu aldık. Değişiklik yapmak uygulama üzerinden mümkün olmadı, bunun üzerine çağrı merkezini aradığımızda da değişikliği yapmak için (sınıf farkı ile alakalı bir değişiklik söz konusu değil) ekstra 3.800 TL ödememiz gerektiğini belirttiler.

Eğer biz bugün değişiklik için ekstra para ödemek durumunda kalıyorsak neden Prime fly’ı ücretsiz değişiklik yapmak için sunmaktasınız? THY web sitesinde alenen eksik ve yanlış bilgiyi müşterilerine göstermekte olup çağrı merkezindeki görevli de bu durumu kabul etmiştir. Kasıtlı olarak bilgi eksikliği verilen bu konu ile ilgili acil çözüm beklemekteyiz.

Mert

Tabii ki Primefly için ödediğiniz ekstra 300 doların üstüne bir bardak soğuk su için. İkinci bardak ise opsiyonel, biletiniz için geri ödeme isterseniz o zaman dönüş bileti üstüne de bir bardak daha soğuk su için, ne de olsa primefly biletiniz aslında ecofly.

Mert

İlk değilsiniz, ve görünen o ki son da olmayacaksiniz. Gidiş-dönüş Primefly servisi almak istiyorsanız iki biletide primefly almak zorundasınız. Gidiş biletiniz ecofly dönüş biletiniz primefly ise, THY dönüş biletinizde yalnızca Ecofly bilet sorumlukları ile mukelleftir. Bu bilgiyi THY online uygulamadan alim yaparken fark etmeniz çok olası değil, Çünkü iki bilet için verilen bilgi ayrik, Prime bilet kendi kosullarini, ecofly bilet kendi koşullarını bildiriyor. Neticede biraz paranoyak dahi olsanız bunu öğrenebileceğiniz ilk yer, bildiniz halihazirda satin aldığınız biletiniz. Bende sizin gibi bunu zor yoldan öğrendim. Tabii THY müşteri hizmetlerinden aldığım, tahmin ediyorum ardi bol kahkahalı bir e-mailde gecen aldığınız bilet kurallarını iyi okumanızı tavsiye ederiz bilgilendirme notu da tüy dikiyor. Buradan paylaşıyorum, THY'dan alacağınız her bilet için bir phd bitirin, her satirini avukatınıza okutun. Veya başka bir hava yolunu kullanın.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
17 Kasım 2024 09:25
Primefly Bilet Değişiminde Karşılaşılan Sorunlar
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

THY Prime Fly Paketinde Yaşanan Değişiklik Sorunları Ve Çağrı Merkezi Mağduriyeti!

Zeliha
31 Ağustos 2024 18:20